Traditional Coffee Cake

Traditional Coffee Cake
Traditional Coffee Cake might be just the morn meal you are searching for. One portion of this dish contains around 8g of protein, 12g of fat, and a total of 383 calories. This vegetarian recipe serves 10. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 4 hours and 50 minutes. Head to the store and pick up milk, butter, flour, and a few other things to make it today. If you like this recipe, you might also like recipes such as Traditional Coffee Cake, Old Fashioned Coffee Cake – Topped with a streusel topping, this coffee cake is irresistible, and French Coffee Cake- prepare home made coffee cake easily at home.

Anweisungen

1
Dissolve yeast in 1/2 cup lukewarm water.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Vollgekochter Schinken, GehacktVollgekochter Schinken, Gehackt
2
In a large bowl, slowly pour hot milk into the eggs, whisking constantly. Stir in 1/2 cup sugar and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Mix in 1/2 cup melted butter. When mixture is room temperature, pour in the dissolved yeast.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Vollgekochter Schinken, GehacktVollgekochter Schinken, Gehackt
4
Add the flour and mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
5
Turn dough out on floured board. Knead until smooth, about 10 to 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
6
Place in greased bowl, and cover.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
7
Let rise in warm place until double in volume, about 1 1/2 to 2 hours. Punch dough down. Turn over, and let rise again for 45 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
SchlagSchlag
8
In a small bowl, combine 1 cup sugar and 3 tablespoons ground cinnamon. Form dough into walnut-sized balls. Dip each ball in melted butter and roll it in cinnamon sugar. Pile loosely into a 10-inch Bundt pan. Cover and let rise again until double in volume, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gemahlener ZimtGemahlener Zimt
Zimt-ZuckerZimt-Zucker
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Kurze ZimtstangenKurze Zimtstangen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
Rohes Gemüse Zum Dippen (Sellerie, Grüne Paprika, Karotten Usw.)Rohes Gemüse Zum Dippen (Sellerie, Grüne Paprika, Karotten Usw.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
9
Preheat oven to 400 degrees F (200 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
10
Bake for 10 minutes in the preheated oven. Reduce temperature to 350 degrees F (175 degrees C), and continue baking until golden brown, about 30 minutes more.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 50 m.
Portion10
Gesundheits-Score5
Magazin