For 47 cents per serving, this recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 341 calories, 4g of protein, and 15g of fat. This recipe serves 18. Head to the store and pick up buttermilk, flour, butter, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
To prepare cake, coat bottom of a 13 x 9-inch baking pan with cooking spray (do not coat sides of pan); line bottom of pan with wax paper. Coat wax paper with cooking spray; dust with 1 tablespoon flour. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Add flour mixture and buttermilk alternately to sugar mixture, beginning and ending with flour mixture; mix after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
9
Pour batter into prepared pan. Sharply tap pan once on counter to remove air bubbles.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
10
Bake at 350 for 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pan 10 minutes on a wire rack; remove from pan. Carefully peel off wax paper; cool completely on wire rack.