Zuppa Inglese

Zuppa Inglese
You can never have too many side dish recipes, so give Zuppan Inglese a try. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 9 servings with 314 calories, 8g of protein, and 9g of fat each. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Head to the store and pick up egg yolks, angel food cake, cognac, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Put sugar and yolks in a large bowl, and beat with a mixer at high speed until pale yellow. Gradually add flour, beating until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Heat milk over medium-high heat in a medium, heavy saucepan to 180 or until tiny bubbles form around edge (do not boil). Gradually add the hot milk to sugar mixture, stirring constantly with a whisk. Return the milk mixture to pan. Cook the mixture over medium heat until thick (about 8 minutes), stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
3
Remove from heat. Stir in rind.
Zutaten, die Sie benötigen
Jalapeño, In Dünne Streifen GeschnittenJalapeño, In Dünne Streifen Geschnitten
4
Spoon 1/4 cup custard into the bottom of a 2-quart souffl dish or compote. Arrange one-third of the cake slices in a single layer over custard.
Zutaten, die Sie benötigen
KompottKompott
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
5
Combine the grenadine, Drambuie, cognac, and rum.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Unze Himbeerwodka1 Unze Himbeerwodka
DrambuieDrambuie
CognacCognac
ZitrushonigZitrushonig
6
Brush the grenadine mixture over cake slices until wet.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Unze Himbeerwodka1 Unze Himbeerwodka
7
Spread 1 1/4 cups custard over cake slices. Arrange one-third of the cake slices in a single layer over custard.
Zutaten, die Sie benötigen
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
8
Brush the grenadine mixture over cake slices until wet.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Unze Himbeerwodka1 Unze Himbeerwodka
9
Combine 1 1/4 cups custard and chocolate, and spread over cake slices. Arrange remaining cake slices over custard.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
10
Brush with remaining grenadine mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Unze Himbeerwodka1 Unze Himbeerwodka
11
Spread remaining custard over cake slices.
Zutaten, die Sie benötigen
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
12
Sprinkle with almonds. Cover and chill at least 4 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion9
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
Magazin