Best Carrot Cake Ever

Best Carrot Cake Ever
Best Carrot Cake Ever is a dairy free and vegetarian recipe with 20 servings. One portion of this dish contains about 5g of protein, 6g of fat, and a total of 272 calories. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. Easter will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 30 minutes. Head to the store and pick up ground cinnamon, flour, vegetable oil, and a few other things to make it today. If you like this recipe, you might also like recipes such as Carrot Cake With Carrot Juice, Carrot Cake Sheet Cake with Pineapple Cream Cheese Frosting, and Carrot Cake Poke Cake with Salted Caramel Cinnamon Glaze.

Anweisungen

1
In a medium bowl, combine grated carrots and brown sugar. Set aside for 60 minutes, then stir in raisins.
Zutaten, die Sie benötigen
Diät-CremesodaDiät-Cremesoda
1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
2
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour two 10 inch cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
3
In a large bowl, beat eggs until light. Gradually beat in the white sugar, oil and vanilla. Stir in the pineapple.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach WunschRed Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
(Kubanische Gewürzmischung)(Kubanische Gewürzmischung)
ZitrushonigZitrushonig
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
4
Combine the flour, baking soda, salt and cinnamon, stir into the wet mixture until absorbed. Finally stir in the carrot mixture and the walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
Kann Diät-CremesodaKann Diät-Cremesoda
1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)
1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
5
Pour evenly into the prepared pans.
6
Bake for 45 to 50 minutes in the preheated oven, until cake tests done with a toothpick. Cool for 10 minutes before removing from pan. When completely cooled, frost with cream cheese frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares ButteraromaKlares Butteraroma
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 30 m.
Portion20
Gesundheits-Score9
Magazin