Best Fresh Apple Bundt Cake

Best Fresh Apple Bundt Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Best Fresh Apple Bundt Cake a try. One portion of this dish contains approximately 7g of protein, 17g of fat, and a total of 514 calories. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. A mixture of butter, sugar, baking soda, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It is a good option if you're following a lacto ovo vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 20 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Almond Bundt Cake with Fresh Strawberries, Apple Bundt Cake, and Apple Bundt Cake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350° F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel GeschnittenWeiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
2
Make the cake batter: Beat together the sugar and oil.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
3
Add the eggs. In a separate bowl, sift together the flour, baking soda, salt and cinnamon.
Zutaten, die Sie benötigen
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
Zusätzlicher Apfel OptionalZusätzlicher Apfel Optional
Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten, GekühltButter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten, Gekühlt
(Keebler)(Keebler)
(große Röhre)(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zum Bestreichen Und FrittierenZum Bestreichen Und Frittieren
4
Add dry ingredients to oil sugar eggs mixture in thirds, beating to incorporate after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
(Keebler)(Keebler)
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
5
Mix in the vanilla, apples, coconut, and chopped nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Weiße Zuckerglasur, OptionalWeiße Zuckerglasur, Optional
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
Grüne Oliven Mit Pimientos, Etwa 16 Große OlivenGrüne Oliven Mit Pimientos, Etwa 16 Große Oliven
1
Bake at 177° in a greased and floured bundt cake pan about 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Kugelhopf PfanneKugelhopf Pfanne
Weiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel GeschnittenWeiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
2
Test around the centers with a long thin bamboo skewer or toothpick to make sure the cake is done.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares ButteraromaKlares Butteraroma
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen GeschnittenAir Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
3
Cool and remove from pan: When cool enough to handle, gently remove from pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
4
Let sit on a rack to cool completely. If the dough has raised substantially around the middle areas of the bundt ring, you may need to use a bread knife to gently level off the cake so that it sits even.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgetautes Limonadenkonzentrat, GeteiltAufgetautes Limonadenkonzentrat, Geteilt
Bis 8 Große Pflaumen (ca. , In 1/4-Zoll-Scheiben GeschnittenBis 8 Große Pflaumen (ca. , In 1/4-Zoll-Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BrotmesserBrotmesser
5
Glaze the cake: Blend glaze ingredients and cook until melted.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
6
Place the cake on its serving dish.
7
Prick all around the top of the cake with a fork so that when the glaze is applied it easily seeps into the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
8
Use a pastry brush to apply the glaze liberally around the surface areas of the cake, or use a spoon to dribble the glaze on the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck PinselGebäck Pinsel

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Bundt Cake works really well with Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Solera Cream Sherry with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 17 dollars per bottle.
NV Solera Creme Sherry
NV Solera Creme Sherry
Der Solera Cream Sherry hat einen brillanten bernsteinfarbenen und tiefen Kupferton. Mit Butterscotch- und Pekannussaromen tragen die süßen salzigen Nuss- und braunen Gewürzaromen einen komplexen Karamellakzent. Ein süßer Einstieg führt zu einem abgerundeten, üppigen, mäßig vollmundigen Gaumen mit einem langen, würzigen Abgang.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 20 m.
Portion12
Gesundheits-Score3
Magazin