Boiled Fruitcake

Boiled Fruitcake
Boiled Fruitcake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains around 12g of protein, 33g of fat, and It is a good option if you're following a vegetarian diet. Christmas will be even more special with this recipe. If you have baking soda, ground allspice, candied fruit, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Boiled Fruitcake, Boiled Fruitcake, and White Fruitcake: Nanna Jepson’s Light Fruitcake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (160 degrees C). Line one 8 inch deep sided cake tin with parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Place the fruit cherries, peel, walnuts, sugar, butter or margarine, mixed spice, baking soda and milk in a medium sized saucepan. Bring to a boil and simmer for 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt
Gemischtes GewürzGemischtes Gewürz
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Schokoladenlocken BackenSchokoladenlocken Backen
Kurze ZimtstangenKurze Zimtstangen
Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben GeschnittenPfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
3
Let mixture cool to body temperature.
4
Stir in the flour and the eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
5
Pour batter into the prepared pan. Wrap outside of pan with brown paper or newspaper.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
6
Bake at 325 degrees F (160 degrees C) for 40 minutes then reduce temperature to 300 degrees F (150 degrees C) and continue to baking cake for 1-1/2 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Remove cake from oven and allow it to cool in tin for 5 minutes then turn it out onto a cooling rack, remove greaseproof paper and leave until cool. Cake can be stored for up to 6 months wrapped in foil and in an air tight tin.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score3
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