Boiled Fruitcake

Boiled Fruitcake
Boiled Fruitcake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains around 12g of protein, 33g of fat, and It is a good option if you're following a vegetarian diet. Christmas will be even more special with this recipe. If you have baking soda, ground allspice, candied fruit, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Boiled Fruitcake, Boiled Fruitcake, and White Fruitcake: Nanna Jepson’s Light Fruitcake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (160 degrees C). Line one 8 inch deep sided cake tin with parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Place the fruit cherries, peel, walnuts, sugar, butter or margarine, mixed spice, baking soda and milk in a medium sized saucepan. Bring to a boil and simmer for 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Gemischtes GewürzGemischtes Gewürz
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Schokoladenlocken BackenSchokoladenlocken Backen
Kurze ZimtstangenKurze Zimtstangen
Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben GeschnittenPfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
3
Let mixture cool to body temperature.
4
Stir in the flour and the eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Pour batter into the prepared pan. Wrap outside of pan with brown paper or newspaper.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Bake at 325 degrees F (160 degrees C) for 40 minutes then reduce temperature to 300 degrees F (150 degrees C) and continue to baking cake for 1-1/2 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
7
Remove cake from oven and allow it to cool in tin for 5 minutes then turn it out onto a cooling rack, remove greaseproof paper and leave until cool. Cake can be stored for up to 6 months wrapped in foil and in an air tight tin.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score3
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