Brownie Cupcakes with Peanut Butter Frosting

Brownie Cupcakes with Peanut Butter Frosting
The recipe Brownie Cupcakes with Peanut Butter Frosting could satisfy your American craving in roughly 45 minutes. One portion of this dish contains around 10g of protein, 32g of fat, and a total of 553 calories. This recipe serves 10. If you have vanillan extract, sugar, whipping cream, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Line 10 standard (1/3-cup) muffin cups with paper liners.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Combine butter, 1/2 cup chocolate chips, and unsweetened chocolate in top of double boiler set over simmering water. Stir until mixture is melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
(oder ½ Tasse) Ungesalzene Butter, Gewürfelt(oder ½ Tasse) Ungesalzene Butter, Gewürfelt
Weiche SchokoladenkekseWeiche Schokoladenkekse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
3
Remove from over water.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
4
Whisk both sugars into chocolate mixture, then whisk in eggs 1 at a time.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
5
Whisk in vanilla, then flour, walnuts, salt, and remaining 3/4 cup chocolate chips. Divide batter among prepared muffin cups (about 1/4 cup for each).
Zutaten, die Sie benötigen
Weiche SchokoladenkekseWeiche Schokoladenkekse
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Kurze ZimtstangenKurze Zimtstangen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
6
Bake cupcakes until tester inserted into center comes out with moist crumbs attached, about 20 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Transfer cupcakes to rack and cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
1
Put powdered sugar and next 3 ingredients in medium bowl. Using electric mixer, beat until mixture is smooth, adding whipping cream by teaspoonfuls if frosting is too thick to spread.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Spread frosting in swirls over top of cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
3
Sprinkle with chocolate shavings or chocolate sprinkles. (Can be made 1 day ahead. Store in single layer in airtight container at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladenstreuselSchokoladenstreusel
SchokoladenspäneSchokoladenspäne
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score5
GerichteBeilage
Magazin