The recipe Brownie Cupcakes with Peanut Butter Frosting could satisfy your American craving in roughly 45 minutes. One portion of this dish contains around 10g of protein, 32g of fat, and a total of 553 calories. This recipe serves 10. If you have vanillan extract, sugar, whipping cream, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Line 10 standard (1/3-cup) muffin cups with paper liners.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-Hälften
Fudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-Hälften
2
Combine butter, 1/2 cup chocolate chips, and unsweetened chocolate in top of double boiler set over simmering water. Stir until mixture is melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
(oder ½ Tasse) Ungesalzene Butter, Gewürfelt
1/2 Teelöffel 2% Milch
1 Tasse Gehackte Zwiebel
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
3
Remove from over water.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
4
Whisk both sugars into chocolate mixture, then whisk in eggs 1 at a time.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
5
Whisk in vanilla, then flour, walnuts, salt, and remaining 3/4 cup chocolate chips. Divide batter among prepared muffin cups (about 1/4 cup for each).
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
Kurze Zimtstangen
Lebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-Hälften
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
6
Bake cupcakes until tester inserted into center comes out with moist crumbs attached, about 20 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Fudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-Hälften
7
Transfer cupcakes to rack and cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
1
Put powdered sugar and next 3 ingredients in medium bowl. Using electric mixer, beat until mixture is smooth, adding whipping cream by teaspoonfuls if frosting is too thick to spread.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
Zitronen-Instant-Pudding
Skittles Mundgerechte Bonbons
Arbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte Kirschen
2
Spread frosting in swirls over top of cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Skittles Mundgerechte Bonbons
Arbol-Pfeffer
3
Sprinkle with chocolate shavings or chocolate sprinkles. (Can be made 1 day ahead. Store in single layer in airtight container at room temperature.)