Buttered Rum Pound Cake with Bananas Foster Sauce

Buttered Rum Pound Cake with Bananas Foster Sauce
Buttered Rum Pound Cake with Bananas Foster Sauce might be just the Creole recipe you are searching for. This recipe serves 10. One portion of this dish contains roughly 12g of protein, 33g of fat, and From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Beat butter at medium speed with a heavy-duty mixer until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2
Add 2 1/2 cups sugar, beating 4 to 5 minutes or until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3
Add egg yolks, one at a time, beating just until yellow disappears.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
4
Combine flour and baking soda; add to butter mixture alternately with sour cream, beginning and ending with flour mixture. Stir in flavorings.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
5
Beat egg whites until foamy; gradually add 1/2 cup sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Fold into batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
6
Pour batter into a greased and floured 10-inch tube pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Bake at 325 for 1 1/2 hours or until a long wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pan 10 to 15 minutes; remove from pan, and place on a serving plate. While warm, prick cake surface at 1-inch intervals with a wooden pick; pour warm Buttered Rum Glaze over cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Buttered RumButtered Rum
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Let stand 4 hours or overnight before serving.
9
Serve with Bananas Foster Sauce and vanilla ice cream.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Schokoladen-Toffee-Schokoriegel (je 40 G), Zerkleinert, Geteilt4 Schokoladen-Toffee-Schokoriegel (je 40 G), Zerkleinert, Geteilt
(Blockkarton)(Blockkarton)
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
1
Add 2 tablespoons grated lemon rind to batter. Proceed with cake recipe as directed. Omit Buttered Rum Glaze; do not serve with sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Buttered RumButtered Rum
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are great choices for Dessert. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Johnson Estate Cream Sherry with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 19 dollars per bottle.
NV Johnson Estate Creme Sherry
NV Johnson Estate Creme Sherry
Sehr aromatisch mit Noten von Haselnuss, Vanille und einem Hauch Eiche, gefolgt von süßen Rosinen und einem Hauch Hefe. Sauberen Abgang. Gut jetzt, aber diejenigen belohnen lassen es altern"". Ein beliebtes präprandiales Getränk. Betrachten Sie es mit Nüssen vor dem Abendessen als Aperitif oder nach dem Abendessen mit Dessert, insbesondere Pralinen und Desserts auf Fruchtbasis. Auch wunderbar an kalten Nachmittagen, serviert mit Biscotti zum Eintauchen in "italienischen Stil". "
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score6
Magazin