Cakespy: Cupcake-Stuffed Cupcakes

Cakespy: Cupcake-Stuffed Cupcakes
The recipe Cakespy: Cupcake-Stuffed Cupcakes could satisfy your American craving in roughly 45 minutes. This recipe serves 18. This dessert has 261 calories, 2g of protein, and 13g of fat per serving. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be delicious and satisfying. A mixture of baking powder, butter, vanilla, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Adjust oven rack to middle position and preheat oven to 177°. Line two muffin tins with standard sized cupcake liners.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Remove your chilled mini cupcakes from the fridge. If made using paper liners, remove the liners. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
3
Combine butter, eggs, sugar, and vanilla and beat with wooden spoon until thick and lightened in color, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
4
Combine flour, baking powder, and salt in separate bowl. Alternately add flour mixture and milk to butter mixture in four batches, beating with spoon until smooth to incorporate after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Fill cupcake cups no more than halfway full with batter. In each half-filled cup, place one mini cupcake directly in the center. Cover cupcakes with extra batter if desired (see note)
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
6
Place in the oven with a cookie sheet underneath in case of dripping.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
7
Bake until light golden brown (about 25 minutes). The frosting from the mini cupcakes may have melted over the sides a bit, but you should still be able to see if the cake has browned.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
8
Remove from oven and let cool. Once fully cooled, top the cupcakes with frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
9
If desired, garnish with sprinkles.
Zutaten, die Sie benötigen
Orange Und Pastöse LebensmittelfarbeOrange Und Pastöse Lebensmittelfarbe

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cupcakes on the menu? Try pairing with Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. You could try NV Solera Cream Sherry. Reviewers quite like it with a 4.5 out of 5 star rating and a price of about 17 dollars per bottle.
NV Solera Creme Sherry
NV Solera Creme Sherry
Der Solera Cream Sherry hat einen brillanten bernsteinfarbenen und tiefen Kupferton. Mit Butterscotch- und Pekannussaromen tragen die süßen salzigen Nuss- und braunen Gewürzaromen einen komplexen Karamellakzent. Ein süßer Einstieg führt zu einem abgerundeten, üppigen, mäßig vollmundigen Gaumen mit einem langen, würzigen Abgang.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion18
Gesundheits-Score0
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