Caramel Corn might be just the hor d'oeuvre you are searching for. This gluten free and vegetarian recipe serves 3. One serving contains 323 calories, 5g of protein, and 14g of fat. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have corn syrup, kosher salt, honey-roasted peanuts, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Line a large baking sheet with lightly buttered parchment paper or foil. In a medium saucepan, combine the sugar, corn syrup and water and bring to a boil. Wash down the side of the saucepan with a wet pastry brush. Cook the syrup over moderate heat without stirring, until a medium amber caramel color forms, about 7 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Karamell-Farbe
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Zitronensaft, Optional
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Sautierte Garnelen
Gebäck Pinsel
20 Frische Erdbeeren, Geschält
Sautierte Garnelen
2
Remove from the heat and carefully stir in the butter and salt until melted.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
3
Add the popcorn and peanuts and carefully stir to coat all of the pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
1 (8 Unzen) Packung Teekekse (z. B. Marie Biscuits)
3 Esslöffel Verschiedenfarbige Streusel Oder Farbiger Zucker
4
Pour the caramel corn onto the buttered sheet and spread in an even layer.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/4 Tassen Reese's Stücke, Geteilt
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
5
Drizzle any remaining caramel on top.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
6
Let cool for 30 minutes, then break the caramel corn into pieces.