Caramel Corn I

Caramel Corn I
Caramel Corn I might be a good recipe to expand your hor d'oeuvre repertoire. This recipe covers 17% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 827 calories, 12g of protein, and 49g of fat. This recipe serves 10. Head to the store and pick up corn syrup, salt, brown sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. It is a good option if you're following a gluten free and vegetarian diet.

Anweisungen

1
Preheat oven to 250 degrees F (120 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
2
Add 1 tablespoon of the oil to a 4 quart saucepan, and heat over high heat. When oil is hot, add 1/2 cup of popping corn. Keep pan moving constantly. When corn stops popping, remove from heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, AufgetautFrischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, Aufgetaut
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Butter, Plus 3 Esslöffel Geschmolzene Butter Zum BestreichenButter, Plus 3 Esslöffel Geschmolzene Butter Zum Bestreichen
Ungewürzte Füllwürfel Oder Trockene BrotwürfelUngewürzte Füllwürfel Oder Trockene Brotwürfel
3
Place popped corn in oven to keep warm. Repeat until all corn has been popped. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Verschiedenfarbige Streusel Oder Farbiger Zucker3 Esslöffel Verschiedenfarbige Streusel Oder Farbiger Zucker
Frischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, AufgetautFrischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, Aufgetaut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
4
Melt margarine or butter in a medium saucepan, and then stir in brown sugar, syrup, and salt. Bring to a rolling boil, stirring constantly; boil without stirring for 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
SchulterSchulter
12 Bis 14 Unzen Hochwertige Blaubeermarmelade12 Bis 14 Unzen Hochwertige Blaubeermarmelade
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Butter, Plus 3 Esslöffel Geschmolzene Butter Zum BestreichenButter, Plus 3 Esslöffel Geschmolzene Butter Zum Bestreichen
5
Remove from heat.
6
Stir baking soda, vanilla, peanuts, pecans, and almonds into brown sugar mixture. Quickly pour nut mixture over warm popcorn, and toss until well coated.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
SchulterSchulter
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Blanchierter KnoblauchBlanchierter Knoblauch
3 Esslöffel Verschiedenfarbige Streusel Oder Farbiger Zucker3 Esslöffel Verschiedenfarbige Streusel Oder Farbiger Zucker
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
7
Spread on greased cookie sheets.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanillewaffeln (65 Kekse)Vanillewaffeln (65 Kekse)
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
8
Bake for 45 minutes, stirring well every 15 minutes. Cool on aluminum foil, and store in an air-tight container.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score7
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