Carrot Cake is If you have baking powder, nutmeg, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 2 hours and 50 minutes.
Anweisungen
1
Watch how to make this recipe.
2
Preheat oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
3
Butter and flour a 9-inch round and 3-inch deep cake pan. Line the bottom with parchment paper. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
1 Esslöffel Natürliches Backfett
4
Put the carrots into a large mixing bowl and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinefettrücken
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Natürliche Kuchenmischung
5
Put the flour, baking powder, baking soda, spices, and salt in the bowl of a food processor and process for 5 seconds.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Vietnamesische Zimtchips
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
With the processor still running drizzle in the vegetable oil.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
9
Pour this mixture into the carrot mixture and stir until just combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinefettrücken
10
Pour into the prepared cake pan and bake on the middle rack of the oven for 45 minutes. Reduce the heat to 325 degrees F and bake for another 20 minutes or until the cake reaches 205 to 210 degrees F in the center.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1 Esslöffel Natürliches Backfett
11
Remove the pan from the oven and allow cake to cool 15 minutes in the pan. After 15 minutes, turn the cake out onto a rack and allow cake to cool completely. Frost with cream cheese frosting after cake has cooled completely.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse Zuckerguss
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
12
8 ounces cream cheese
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
13
2 ounces unsalted butter, room temperature
Zutaten, die Sie benötigen
Ungesalzene Butter
14
1 teaspoon vanilla extract
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
15
9 ounces powdered sugar, sifted, approximately 2 cups
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
16
In the bowl of a stand mixer with paddle attachment, combine the cream cheese and butter on medium just until blended.