Carrot Cake with Toasted Coconut Cream Cheese Frosting
This recipe serves 12. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 3g of protein, 8g of fat, and a total of 256 calories. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Easter. A mixture of baking powder, carrot, ground cinnamon, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. It is a good option if you're following a vegetarian diet.
Anweisungen
1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
To prepare cake, lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bratenfett Vom Truthahn
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
3
Combine flour and next 5 ingredients (through salt) in a food processor; pulse 6 times or until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(wie Marie Biscuits)
4
Place flour mixture in a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
5
Combine granulated sugar, canola oil, baby food, and eggs; stir with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Mexikanische Chorizo (ca. 2 Links)
(Keebler)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
6
Add to flour mixture; stir just until moist. Stir in grated carrot and raisins. Spoon batter into an 8-inch square baking pan coated with cooking spray.
1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Mittelgroße Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
7
Bake at 325 for 40 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pan on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
8
To prepare frosting, combine cheese and butter in a large bowl. Beat with a mixer at high speed until creamy. Gradually add powdered sugar and vanilla, beating at low speed until smooth (do not overbeat).
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
1 Eistüte Aus Zucker
Weiße Zuckerglasur, Optional
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Cranberrysauce Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
9
Spread over cake; sprinkle with coconut. Cover and chill.