If 13 cents per serving falls in your budget, Carrot Poke Cake might be an awesome gluten free recipe to try. One serving contains 101 calories, 1g of protein, and 3g of fat. This recipe serves 45. A mixture of butter, powdered sugar, water, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes around 4 hours and 45 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Prepare cake batter as directed on package; stir in carrots and raisins.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinefettrücken
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
3
Pour into 13x9-inch pan sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Bake 35 to 40 min. or until toothpick inserted in center comes out clean. About 5 min. before cake is done, bring water to boil.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Pierce cake with large fork or skewer at 1/2-inch intervals.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
6
Add boiling water to gelatin mix in small bowl; stir 2 min. until completely dissolved.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Erdbeergeschmack
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)