Chestnut Cake with Lemon Sauce: Castagnaccio

Chestnut Cake with Lemon Sauce: Castagnaccio
Chestnut Cake with Lemon Sauce: Castagnaccio requires roughly 55 minutes from start to finish. This recipe serves 10. One serving contains 365 calories, 4g of protein, and 7g of fat. Not A mixture of sugar, milk, walnut pieces, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. It is a good option if you're following a gluten free diet.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 375 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
In a large mixing bowl, place the flour, sugar and walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Käse Für TacosWie Käse Für Tacos
3
Add 1/2 cup milk and slowly add the rest of the milk, stirring constantly to avoid forming lumps in the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzenöl Zum Bestreichen Und FrittierenPflanzenöl Zum Bestreichen Und Frittieren
4
Grease the cake pan with 1 tablespoon of the oil and pour in the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
5
Drizzle the top of the batter with the remaining olive oil and distribute the rosemary evenly over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bund Frischer Spinat (ca. 3 Tassen)1 Bund Frischer Spinat (ca. 3 Tassen)
HühnerhälseHühnerhälse
6
Bake for 45 minutes, or until a toothpick pierced in the center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares ButteraromaKlares Butteraroma
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
7
While the castagnaccio is cooking, in a small saucepan, combine the lemons, sugar, and 1 cup water over medium heat. Cook until quite soft and bubbly, about 20 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schalen Von ZitroneSchalen Von Zitrone
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
8
Remove the castagnaccio and serve either warm or cool with lemon sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Schalen Von ZitroneSchalen Von Zitrone
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in55 m.
Portion10
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
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