Chocolate Cake Roll

Chocolate Cake Roll
One serving contains 399 calories, 6g of protein, and 20g of fat. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. 760 people found this recipe to be tasty and satisfying. If you have granulated sugar, butter, flour, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 5 minutes.

Anweisungen

1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Flügelknochen Und HautMit Flügelknochen Und Haut
2
Spray 15x10x1-inch pan with cooking spray. Line with waxed paper; spray with additional cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (1/4 Unze) Zuckerfreie Instant-Schokoladenpuddingmischung1 Packung (1/4 Unze) Zuckerfreie Instant-Schokoladenpuddingmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
3
Microwave 3 oz. chocolate and butter in medium microwaveable bowl on High 1-1/2 to 2 min. or until butter is melted. Stir until chocolate is completely melted.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemüsemischung Aus KalifornienGemüsemischung Aus Kalifornien
Zum Bestreichen Und FrittierenZum Bestreichen Und Frittieren
4
Add granulated sugar; mix well. Beat eggs in large bowl with mixer on high speed 3 min. or until thickened. Blend in chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach WunschRed Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
(Keebler)(Keebler)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zum Bestreichen Und FrittierenZum Bestreichen Und Frittieren
5
Add 1/4 cup flour and baking soda; beat just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
6
Add remaining flour alternately with water, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
7
Spread evenly into prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Hähnchenbrust, Mit Flügelknochen Und HautHähnchenbrust, Mit Flügelknochen Und Haut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
8
Bake 15 min. or until top of cake springs back when touched; sprinkle with 1/4 cup powdered sugar. Immediately invert cake onto clean towel; remove pan. Carefully peel off paper. Starting at one short side, roll up cake and towel together; cool completely on wire rack.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
Weiße PerlendrageesWeiße Perlendragees
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und HalbiertOrangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Mit Flügelknochen Und HautMit Flügelknochen Und Haut
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
9
Beat cream cheese and remaining powdered sugar in medium bowl with mixer until well blended. Gently stir in 1-1/2 cups COOL WHIP.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne FrischkäsePakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zum Bestreichen Und FrittierenZum Bestreichen Und Frittieren
10
Unroll cake carefully; remove towel.
11
Spread cream cheese mixture onto cake, completely covering top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne FrischkäsePakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
Hähnchenbrust, Mit Flügelknochen Und HautHähnchenbrust, Mit Flügelknochen Und Haut
12
Roll up cake; place, seam-side down, on platter.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße PerlendrageesWeiße Perlendragees
13
Microwave remaining chocolate and remaining COOL WHIP in microwaveable bowl on HIGH 1 to 1-1/2 min. or until chocolate is completely melted and mixture is well blended, stirring after 1 min. Cool 2 min.; spread onto cake. Refrigerate 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Hähnchenbrust, Mit Flügelknochen Und HautHähnchenbrust, Mit Flügelknochen Und Haut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemüsemischung Aus KalifornienGemüsemischung Aus Kalifornien
Zum Bestreichen Und FrittierenZum Bestreichen Und Frittieren
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 5 m.
Portion10
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin