Chocolate Hazelnut Cake

Chocolate Hazelnut Cake
This recipe serves 10. Watching your figure? This gluten free recipe has 613 calories, 10g of protein, and 47g of fat per serving. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 15 minutes. If you have frangelico, nutella, frangelico, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
To make the cake:Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Grease and line a 9-inch springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
3
Whisk egg whites and salt until stiff but not dry. In a separate bowl, beat the butter and Nutella.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Schokoladen-Haselnuss-AufstrichSchokoladen-Haselnuss-Aufstrich
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Mix in Frangelico, egg yolks, and hazelnuts. Fold in chocolate. Then, fold in the egg whites.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
FrangelicoFrangelico
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)
5
Pour into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Bake for 40 minutes, until cake begins to come away from the sides of the pan. Cool cake completely on a wire rack.To make the frosting:Toast hazelnuts in a skillet until golden brown in places.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls GewünschtZum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
7
Transfer to a plate to cool. (Be sure to cool completely before putting them on the cake.)In a heavy saucepan, heat the cream, Frangelico, and chocolate. When the chocolate has melted, remove pan from heat and whisk until thick enough to ice the cake.Unmold the cake, leaving it on its base. Ice the top of the cake with the icing. Top with toasted hazelnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
FrangelicoFrangelico
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)3 Bis 4 Esslöffel Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
Orangengelee-BonbonsOrangengelee-Bonbons
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
1 Unze X-Rated Fusion Likör1 Unze X-Rated Fusion Likör
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 15 m.
Portion10
Gesundheits-Score6
GerichteBeilage
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