Chocolate Pudding Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 2. One serving contains 320 calories, 5g of protein, and 8g of fat. Head to the store and pick up baking powder, flour, vanillan extract, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Combine first 5 ingredients in a medium bowl, stirring well. Stir in milk, margarine, and vanilla; stir with a wire whisk until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Pour batter into a 1-quart baking dish coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
3
Combine 1 tablespoon sugar and 1 1/2 teaspoons cocoa; sprinkle evenly over batter.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
4
Pour hot water over sugar mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
5
Bake at 350 for 18 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
6
Remove from oven, and let stand 10 minutes. Spoon cake evenly onto 2 dessert plates. Top each serving with 1/4 cup ice cream.