Chocolate Rum Cake

Chocolate Rum Cake
Chocolate Rum Cake requires approximately 45 minutes from start to finish. This recipe serves 10. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 563 calories, 7g of protein, and 26g of fat. It works well as a dessert. Head to the store and pick up butter, chocolate cake mix, instant chocolate pudding mix, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease one 10 inch bundt pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Place chopped nuts in the bottom of the bundt pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
3
With an electric mixer beat cake mix, pudding mix, eggs, oil, 1/2 cup of the water, and 1/2 cup of the rum on high speed for 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Cranberry-GelatinepulverCranberry-Gelatinepulver
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
ZitrushonigZitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Pour batter over into prepared pan over the top of the chopped nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
5
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 50 to 60 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Pour rum glaze over cake as soon as you remove it from the oven.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
ZitrushonigZitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
Let cake stand for 30 minutes then turn out onto a serving dish.
8
To Make Rum Glaze: In a saucepan combine the butter or margarine, sugar, 1/4 cup of the rum, and 1/4 cup of the water. Bring mixture to a boil and cook for 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
ZitrushonigZitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
9
Pour immediately over still warm cake.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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