This vegetarian recipe serves 12. One serving contains 323 calories, 5g of protein, and 25g of fat. A mixture of lemon juice, cornstarch, philadelphia cream cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 5 hours and 15 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 163° if using a silver 9-inch springform pan (or to300 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Mix crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press firmly into bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
3
Bake 10 minutes. Set aside. Increase oven temperature to 177° if using a silver pan (or to325 if using a dark nonstick pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
4
Beat cream cheese, 1/2 cup sugar, lemon zest and juice with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Silberne Nonpareilles
Weiße Backschokoladenlocken
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each addition just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
7
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
8
Bake 50 minutes or until center is almost set. Run small knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle
Geschnittene Tomaten, Optional
9
Drain strawberries, reserving liquid.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote Trauben
10
Add enough water to reserved liquid to measure 1/2 cup.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
11
Mix cornstarch and reserved liquid in medium saucepan until well blended. Bring to boil on medium heat, stirring constantly. Boil 1 minute. Cool. Stir in strawberries; spoon over cooled cheesecake. Refrigerate 4 hours or overnight. Store leftover cheesecake in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote Trauben
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten