This vegetarian recipe serves 12. One serving contains 323 calories, 5g of protein, and 25g of fat. A mixture of lemon juice, cornstarch, philadelphia cream cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 5 hours and 15 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 163° if using a silver 9-inch springform pan (or to300 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Mix crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press firmly into bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeeren Am Fuß
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Bake 10 minutes. Set aside. Increase oven temperature to 177° if using a silver pan (or to325 if using a dark nonstick pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Beat cream cheese, 1/2 cup sugar, lemon zest and juice with electric mixer on medium speed until well blended.
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each addition just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
7
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
8
Bake 50 minutes or until center is almost set. Run small knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Drain strawberries, reserving liquid.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote Trauben
10
Add enough water to reserved liquid to measure 1/2 cup.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
11
Mix cornstarch and reserved liquid in medium saucepan until well blended. Bring to boil on medium heat, stirring constantly. Boil 1 minute. Cool. Stir in strawberries; spoon over cooled cheesecake. Refrigerate 4 hours or overnight. Store leftover cheesecake in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote Trauben
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten