This vegetarian recipe serves 12. One serving contains 323 calories, 5g of protein, and 25g of fat. A mixture of lemon juice, cornstarch, philadelphia cream cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 5 hours and 15 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 163° if using a silver 9-inch springform pan (or to300 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press firmly into bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Bake 10 minutes. Set aside. Increase oven temperature to 177° if using a silver pan (or to325 if using a dark nonstick pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Beat cream cheese, 1/2 cup sugar, lemon zest and juice with electric mixer on medium speed until well blended.
Bake 50 minutes or until center is almost set. Run small knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, Geschält
9
Drain strawberries, reserving liquid.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre
10
Add enough water to reserved liquid to measure 1/2 cup.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
11
Mix cornstarch and reserved liquid in medium saucepan until well blended. Bring to boil on medium heat, stirring constantly. Boil 1 minute. Cool. Stir in strawberries; spoon over cooled cheesecake. Refrigerate 4 hours or overnight. Store leftover cheesecake in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre
Frischkäse, Kalt Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten