Coconut Cream Mini Cheesecakes

Coconut Cream Mini Cheesecakes
One serving contains 3694 calories, 50g of protein, and 291g of fat. This vegetarian recipe serves 1. If you have knudsen cream, baker's angel flake coconut, eggs, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 4 hours.

Anweisungen

1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Place 1 wafer, flat side down, in each of 24 paper-lined muffin cups. Beat cream cheese and 1/2 cup sugar with mixer 2 min. or until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
(55 Waffeln)(55 Waffeln)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
3
Add eggs, 1 at a time, beating after each just until blended. Stir in zest. Spoon over wafers.
Zutaten, die Sie benötigen
Rechteckige Waffel-Sandwich-KekseRechteckige Waffel-Sandwich-Kekse
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
4
Bake 13 to 15 min. or until centers are almost set. Cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Mix sour cream and remaining sugar. Spoon over cheesecakes; spread to evenly cover tops.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
6
Sprinkle with coconut. Refrigerate 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs
Portion1
Gesundheits-Score24
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