Crab Cake BLT might be a good recipe to expand your main course recipe box. One serving contains 900 calories, 36g of protein, and 58g of fat. This recipe serves 4. This recipe covers 38% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of panko breadcrumbs, egg, lump crabmeat, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 29 minutes. It is a good option if you're following a dairy free diet.
Anweisungen
1
Watch how to make this recipe.
2
Measure 1 cup breadcrumbs and place in a casserole dish and then season with salt and pepper. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Peperoncini Zum Garnieren
1 Bis 2 Scharfe Chilischoten, Entkernt Und Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(empfohlen: Velveeta)
3
Combine the remaining 3/4 cup breadcrumbs, green onions, lemon zest, lemon juice, beaten egg, mayonnaise, Dijon mustard, crab boil seasoning, salt and pepper in a large bowl. Fold in the crabmeat until just combined. Form the crab mixture into 4 (1-inch thick) patties and dredge both sides through the seasoned breadcrumbs and place on a platter.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 2 Scharfe Chilischoten, Entkernt Und Gehackt
Krabbe Kochen Gewürz
Peperoncini Zum Garnieren
Lammkeule, Mit Knochen
Tasse Zerkleinerte Gekochte Putenbrust
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Silberne Nonpareilles
2 Große Chipotle-Paprika In Adobo-Sauce, Fein Gehackt, Plus 2 Esslöffel Adobo-Sauce
Heat a large nonstick skillet with olive oil over medium-high heat.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
5
Add the crab cakes and cook for 4 to 5 minutes per side, until golden brown and crisp.
Zutaten, die Sie benötigen
Krabbe
6
Serve the crab cakes on toasted buns topped with lettuce, tomato, bacon, and the Dill Tartar Sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Tartar Sauce
Serrano-Chilis Oder 1 Große Jalapeño, Entkernt Und Gehackt
2 Gelbe Zwiebeln, Geschält Und Gehackt
1-1/2 Tassen KRAFT® Geriebener Triple Cheddar-Käse Mit Einem Hauch Von PHILADELPHIA®, Geteilt
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Krabbe
Frisch Gepflückte Dillzweige
7
Mix the mayonnaise, relish, dill, lemon juice, hot sauce, Worcestershire sauce, salt, and pepper together in a small bowl to combine. Top the Crab Cakes BLTs with dill tartar sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Eingelegte Grüne Bohnen
Tartar Sauce
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
2 Große Chipotle-Paprika In Adobo-Sauce, Fein Gehackt, Plus 2 Esslöffel Adobo-Sauce
2 Esslöffel Plus 1/2 Tasse Wasser, Geteilt
1 Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettkappe Tief Eingeschnitten (ca. 5 Pfund)
(Sie Können Einen Normalen Cuke Verwenden, Aber Entkernen Sie Ihn Und Schälen Sie Ihn, Wenn Die Haut Wachsig Ist.)
Krabbe
Frisch Gepflückte Dillzweige
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Chardonnay, Muscadet, and Riesling are great choices for Shellfish. Buttery chardonnay is great for scallops, shrimp, crab, and lobster, while muscadet is a classic pick for mussels, oysters, and clams. If you've got some spice in your shellfish, a semi-dry riesling can balance out the heat. You could try Hindsight Wines Chardonnay. Reviewers quite like it with a 4.7 out of 5 star rating and a price of about 26 dollars per bottle.