Crab Cake BLT might be a good recipe to expand your main course recipe box. One serving contains 900 calories, 36g of protein, and 58g of fat. This recipe serves 4. This recipe covers 38% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of panko breadcrumbs, egg, lump crabmeat, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 29 minutes. It is a good option if you're following a dairy free diet.
Anweisungen
1
Watch how to make this recipe.
2
Measure 1 cup breadcrumbs and place in a casserole dish and then season with salt and pepper. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Scheiben Münsterkäse, Halbiert
Frisch Geriebener Parmigiano-Reggiano, Plus Mehr Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(empfohlen: Velveeta)
3
Combine the remaining 3/4 cup breadcrumbs, green onions, lemon zest, lemon juice, beaten egg, mayonnaise, Dijon mustard, crab boil seasoning, salt and pepper in a large bowl. Fold in the crabmeat until just combined. Form the crab mixture into 4 (1-inch thick) patties and dredge both sides through the seasoned breadcrumbs and place on a platter.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Geriebener Parmigiano-Reggiano, Plus Mehr Nach Geschmack
Krabbe Kochen Gewürz
4 Scheiben Münsterkäse, Halbiert
Lammkeule, Mit Knochen
Ganzer Ingwer, Zerdrückt
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Silberne Nonpareilles
4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver
Krabbe
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Heat a large nonstick skillet with olive oil over medium-high heat.
Zutaten, die Sie benötigen
New York Strip Steaks
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
5
Add the crab cakes and cook for 4 to 5 minutes per side, until golden brown and crisp.
Zutaten, die Sie benötigen
Krabbe
6
Serve the crab cakes on toasted buns topped with lettuce, tomato, bacon, and the Dill Tartar Sauce.
Mix the mayonnaise, relish, dill, lemon juice, hot sauce, Worcestershire sauce, salt, and pepper together in a small bowl to combine. Top the Crab Cakes BLTs with dill tartar sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Eingelegte Grüne Bohnen
Tartar Sauce
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver
2 Esslöffel Plus 1/2 Tasse Wasser, Geteilt
Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
(Sie Können Einen Normalen Cuke Verwenden, Aber Entkernen Sie Ihn Und Schälen Sie Ihn, Wenn Die Haut Wachsig Ist.)
Chardonnay, Muscadet, and Riesling are great choices for Shellfish. Buttery chardonnay is great for scallops, shrimp, crab, and lobster, while muscadet is a classic pick for mussels, oysters, and clams. If you've got some spice in your shellfish, a semi-dry riesling can balance out the heat. You could try Hindsight Wines Chardonnay. Reviewers quite like it with a 4.7 out of 5 star rating and a price of about 26 dollars per bottle.