Deep Dark Chocolate Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This dairy free and vegetarian recipe serves 16. One serving contains 353 calories, 4g of protein, and 10g of fat. A mixture of cream of tartar, flour, canolan oil, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 30 minutes.
Anweisungen
1
Place a rack in middle of oven; preheat to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Coat 2 (9- x 1 1/2 -inch) round cake pans with cooking spray. Cover bottoms of pans with parchment paper. Coat parchment with cooking spray; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
1
Combine flour, sugar, cocoa, baking soda, and salt in a large bowl, whisking well. In a separate medium bowl, combine coffee, oil, egg whites, vinegar, and vanilla, whisking well.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Reispapier
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Combine coffee mixture and flour mixture, whisking until smooth. Divide batter evenly between the two prepared pans; tap pans on a work surface to break air pockets.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Bake until a wooden toothpick inserted in centers of cakes comes out clean (30-35 minutes). Cool in pans on a wire rack for 20 minutes. Run a knife around outside edges of cakes; invert cakes onto cooling rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
Spearmint-Kaugummi
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1 Gelbe Fruchtrolle
4
Remove parchment; cool completely on rack.
1
Place egg whites, sugar, cream of tartar, and salt in a large deep heatproof bowl set over about 1 1/2 inches of simmering water; beat with an electric mixer at medium-high speed until peaks form when beaters are lifted (about 7 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Zitronensaft, Optional
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt