Double-Chocolate Soufflé Torte with Raspberry Sauce

Double-Chocolate Soufflé Torte with Raspberry Sauce
Double-Chocolate Soufflé Torte with Raspberry Sauce is a gluten free dessert. This recipe makes 8 servings with 374 calories, 4g of protein, and 9g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. If you have milk, semisweet chocolate, raspberries in syrup, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
To prepare the raspberry sauce, combine first 4 ingredients in a medium, heavy saucepan; stir well with a whisk. Bring to a boil over medium heat, stirring frequently. Cook 2 minutes. Stir in raspberries; cook 4 minutes, stirring gently.
Zutaten, die Sie benötigen
HimbeersauceHimbeersauce
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
2
Remove from heat. Stir in 1 tablespoon liqueur.
Zutaten, die Sie benötigen
(aus Einem Karton)(aus Einem Karton)
3
Pour sauce into a bowl; cover and chill 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Flasche Süß-saure Sauce, GeteiltFlasche Süß-saure Sauce, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Preheat oven to 30
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
To prepare torte, combine chocolate and 2 tablespoons liqueur in a small, heavy saucepan; cook over low heat until chocolate melts and mixture is smooth, stirring occasionally with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
(aus Einem Karton)(aus Einem Karton)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
6
Place butter and 1/2 cup sugar in a medium bowl; beat with a mixer at medium speed 1 minute or until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
7
Add egg; beat 1 minute. Gradually add milk; beat at low speed (mixture will look curdled).
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
8
Add chocolate mixture, cocoa, and 2 tablespoons cornstarch; beat at low speed until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen GeschnittenJeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
9
Place the egg whites, cream of tartar, and salt in a medium bowl; beat with a mixer at high speed until soft peaks form using clean, dry beaters. Gradually add 1/4 cup sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Gently fold one-fourth of egg white mixture into chocolate mixture; gently fold in remaining egg white mixture. Spoon chocolate mixture into an 8-inch springform pan coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Tomate, In Acht Spalten GeschnittenTomate, In Acht Spalten Geschnitten
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
10
Bake at 300 for 45 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out almost clean; run a knife around outside edge. (The torte falls as it cools.) Cool on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
11
Note: Grand Marnier adds a wonderful depth of flavor to his indulgent-tasting dessert. But if you must go alcohol-free, substitute water or orange juice.
Zutaten, die Sie benötigen
Grand MarnierGrand Marnier
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
AlkoholAlkohol
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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