Double Ginger Cupcakes with Lemon Glaze

Double Ginger Cupcakes with Lemon Glaze
Double Ginger Cupcakes with Lemon Glaze might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 155 calories, 2g of protein, and 3g of fat per serving. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. A mixture of ground cinnamon, brown sugar, egg, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. It is a very reasonably priced recipe for fans of American food. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
To prepare cupcakes, line 12 muffin cups with foil liners.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
3
Weigh or lightly spoon flour into a dry measuring cup; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
4
Combine flour and next 6 ingredients (through allspice), stirring mixture with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
5
Combine buttermilk and molasses, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
6
Place brown sugar and butter in a large bowl; beat with a mixer at medium speed until well blended (about 1 minute).
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
7
Add fresh ginger and egg; beat well. Beating at low speed, add flour mixture to butter mixture alternately with molasses mixture, beginning and ending with flour mixture. Beat just until blended. Divide batter evenly among muffin cups.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer IngwerFrischer Ingwer
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
8
Bake at 350 for 20 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pan 10 minutes on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Remove from pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
10
To prepare glaze, combine powdered sugar and juice, stirring until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
11
Drizzle over warm cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
Magazin