Double-Nut Drenched Chocolate Cake

Double-Nut Drenched Chocolate Cake
Double-Nut Drenched Chocolate Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 35 servings with 336 calories, 6g of protein, and 25g of fat each. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 56 minutes. A mixture of baking soda, eggs, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
Grease 3 (8") round cakepans; line bottoms with wax paper. Grease and flour wax paper and sides of pans; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
2
Beat butter at medium speed with an electric mixer until creamy; gradually add brown sugar, beating well.
Zutaten, die Sie benötigen
Diät-CremesodaDiät-Cremesoda
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Add eggs, 1 at a time, beating until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
(Keebler)(Keebler)
4
Combine water and vinegar.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
5
Combine flour, baking soda, and salt; add to butter mixture alternately with water mixture, beginning and ending with flour mixture. Beat at low speed until blended after each addition. Stir in chopped hazelnuts and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
HaselnüsseHaselnüsse
Weiße Zuckerglasur, OptionalWeiße Zuckerglasur, Optional
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
6
Pour one-third of batter into each of 2 prepared pans. Fold cocoa into remaining batter; pour chocolate batter into third pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
7
Bake at 350 for 19 to 21 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans on wire racks 10 minutes; remove from pans. Peel off wax paper immediately after inverting. Cool completely on wire racks.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
8
Brush liqueur over cake layers.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Orangenjoghurt3/4 Tasse Orangenjoghurt
9
Place 1 white cake layer, top side down, on serving plate; spread one-third of Chocolate Topping over top (do not frost sides). Top with chocolate cake layer; spread one-third Chocolate Topping over chocolate layer (do not frost sides). Top with remaining white layer and remaining Chocolate Topping (do not frost sides).
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutterkekse, Grob GehacktErdnussbutterkekse, Grob Gehackt
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
10
Garnish, if desired. Allow cake to set several hours before slicing.
SchwierigkeitExperte
Fertig in56 m.
Portion35
Gesundheits-Score8
Magazin