Maryann's Upside Down Rhubarb Cake

Maryann's Upside Down Rhubarb Cake
Maryann's Upside Down Rhubarb Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 12. One serving contains 313 calories, 2g of protein, and 9g of fat. Only Mother's Day will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 50 minutes. Head to the store and pick up rhubarb, sugar, moist cake mix, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 9x13 inch pan. Prepare cake mix according to the package directions.
Zutaten, die Sie benötigen
Cranberry-GelatinepulverCranberry-Gelatinepulver
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
New York Strip SteaksNew York Strip Steaks
2
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
New York Strip SteaksNew York Strip Steaks
3
In a medium bowl, mix together the rhubarb and sugar. Spoon the rhubarb mixture over the cake batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Erdbeeren Und Zusätzliche SchlagsahneFrische Erdbeeren Und Zusätzliche Schlagsahne
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Shaohsing Oder Chinesischer ReisweinShaohsing Oder Chinesischer Reiswein
4
Drizzle the whipping cream over the top of the rhubarb.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Frische Erdbeeren Und Zusätzliche SchlagsahneFrische Erdbeeren Und Zusätzliche Schlagsahne
5
Bake 40 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
6
Let cake cool completely before turning it out onto a serving dish.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in50 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
AnlässeFrühling
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