Fourteen Layer Chocolate Cake

Fourteen Layer Chocolate Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Fourteen Layer Chocolate Cake a try. Watching your figure? This vegetarian recipe has 1308 calories, 24g of protein, and 64g of fat per serving. This recipe covers 23% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 6. A mixture of shortening, eggs, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 50 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour 4 or 5 - 8 inch round cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
2
In a large bowl, cream together the shortening, 1/2 cup butter and 2 cups sugar until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Tasse Halbsüße Schokostückchen Oder RosinenTasse Halbsüße Schokostückchen Oder Rosinen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
3
Add the eggs one at a time, beating well with each addition, then stir in the vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
4
Add the flour alternately with the 3 cups milk; beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
5
Pour 1/4 cup of batter into each prepared pan, and spread evenly. You will need to bake the layers in two or three batches.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
6
Bake for 5 to 7 minutes in the preheated oven, just until the layers are dried out. Do not brown.
7
To make the frosting: In a saucepan over medium heat, combine 3 cups sugar, 1 cup butter, cocoa, water and 2 cups evaporated milk. Bring the mixture to a rolling boil, stirring frequently, then boil for 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Kokosraspeln6 Unzen Kokosraspeln
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
HaselnusslikörHaselnusslikör
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
8
Remove from heat and beat for one minute with an electric mixer. Stack cake layers with icing in between, letting the icing run down the sides of the cake. Smooth the sides and top with the remaining icing.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 3 Frische Birnen, Reif, Aber Noch FestBis 3 Frische Birnen, Reif, Aber Noch Fest
Orangengelee-BonbonsOrangengelee-Bonbons
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in50 m.
Portion6
Gesundheits-Score9
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