Fresh Citrus Cupcakes With Ruby Red Grapefruit Glaze

Fresh Citrus Cupcakes With Ruby Red Grapefruit Glaze
The recipe Fresh Citrus Cupcakes With Ruby Red Grapefruit Glaze could satisfy your American craving in approximately 2 hours and 12 minutes. One portion of this dish contains around 5g of protein, 10g of fat, and a total of 286 calories. This recipe serves 24. Head to the store and pick up orange zest, garnish: pink grapefruit-flavored jelly beans, butter, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Beat butter and cream cheese at medium speed with an electric mixer until creamy. Beat in sugar until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne FrischkäsePakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Add eggs, 1 at a time, beating until blended after each addition. Stir in orange zest and juice.
Zutaten, die Sie benötigen
OrangenschaleOrangenschale
Hochwertiger Tequila (empfohlen: 100 Prozent Agave)Hochwertiger Tequila (empfohlen: 100 Prozent Agave)
(Keebler)(Keebler)
4
Combine flour and next 3 ingredients. Gradually add to butter mixture alternately with sour cream, beating until blended. Spoon batter by rounded tablespoonfuls into lightly greased miniature muffin pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Butterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-ChipsButterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-Chips
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
5
Bake at 350 for 13 to 15 minutes or until a wooden pick inserted in centers comes out clean. Cool in pans on wire racks 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
6
Remove from pans to wire racks, and cool completely (about 30 minutes).
7
Drizzle tops of cupcakes with Ruby Red Grapefruit Glaze, and garnish, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote GrapefruitRote Grapefruit
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
8
Note: To prepare regular-size cupcakes, spoon batter into 2 lightly greased 12-cup muffin pans, filling two-thirds full.
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
9
Bake at 350 for 22 to 24 minutes or until a wooden pick inserted in centers comes out clean. Cool and decorate as desired. Makes 2 dozen.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 12 m.
Portion24
Gesundheits-Score4
Magazin