Fudgy Chocolate Birthday Cake

Fudgy Chocolate Birthday Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Fudgy Chocolate Birthday Cake a try. Watching your figure? This gluten free recipe has 1297 calories, 14g of protein, and 72g of fat per serving. This recipe covers 26% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. A mixture of butter, vegetable oil, cream, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Birthday. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Position rack in center of oven and preheat to 177°. Butter three 8-inch-diameter nonstick cake pans with 1 1/2-inch-high sides.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-WebsiteMuster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
2
Place devil's food cake mix, 1 cup water, 1/3 cup vegetable oil, eggs, vanilla extract and 1/4 cup sour cream in large bowl. Using electric mixer, beat batter 2 minutes. Stir in 1 cup semisweet chocolate chips.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladenstückchenHalbsüße Schokoladenstückchen
Unzen Muschelschalen Mit Frischen HimbeerenUnzen Muschelschalen Mit Frischen Himbeeren
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Divide batter among prepared pans (about 1 3/4 cups batter for each).
4
Bake until tester inserted into center of cake layers comes out clean, about 25 minutes. Cool cake layers in pans on racks 15 minutes. Run small sharp knife between pan sides and cake layers to loosen. Turn out onto racks; cool completely. Bring 1/2 cup raspberry jam and 3 tablespoons unsalted butter to simmer in heavy large saucepan over medium heat, stirring often.
Zutaten, die Sie benötigen
Ungesalzene ButterUngesalzene Butter
HimbeermarmeladeHimbeermarmelade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-WebsiteMuster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
5
Remove from heat.
6
Add remaining 3 cups semisweet chocolate chips and stir until melted.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladenstückchenHalbsüße Schokoladenstückchen
7
Add remaining 3/4 cup sour cream and 2 cups powdered sugar. Using electric mixer, beat frosting in pan until smooth and thick, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
8
Place 1 cake layer on platter.
9
Spread 3/4 cup frosting over. Top with second cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
10
Spread 3/4 cup frosting over. Top with third cake layer. Chill cake until frosting sets slightly, about 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
11
Spread remaining frosting in swirls over top and sides of cake. (Can be prepared 1 day ahead. Cover with cake dome and let stand at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score12
GerichteBeilage
AnlässeGeburtstag
Magazin