Fuji Apple Tarte Tatin

Fuji Apple Tarte Tatin
You can never have too many dessert recipes, so give Fuji Apple Tarte Tatin a try. One serving contains 411 calories, 3g of protein, and 18g of fat. This recipe serves 8. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have water, puff pastry, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Position rack in top third of oven and preheat to 218°. Spray 8-inch-diameter cake pan with 3-inch-high sides with nonstick spray. Peel, quarter and core apples; place in bowl and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Combine sugar and 6 tablespoons water in heavy medium saucepan. Stir over medium heat until sugar dissolves, occasionally brushing down sides of pan with wet pastry brush. Increase heat and boil without stirring until syrup is deep amber, occasionally brushing down sides of pan with wet pastry brush and swirling pan, about 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
2 Dosen Birnenhälften In Sirup2 Dosen Birnenhälften In Sirup
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck PinselGebäck Pinsel
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Remove pan from heat.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Add butter (caramel will bubble vigorously); stir to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
5
Pour caramel into prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Let cool 5 minutes.
7
Working carefully, stand apples on end in concentric circles in pan, crowding together as much as possible.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
8
Cut any remaining apple quarters into thin wedges; insert into empty spaces.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
9
Place pan directly over medium heat and bring caramel to simmer, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
10
Place pan in oven; bake until apples are tender and caramel bubbles thickly, occasionally pressing apples lightly with spatula to compact, about 1 1/2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
11
Meanwhile, unfold pastry sheet on work surface. Using 9-inch tart pan bottom as aid, cut out 9-inch round; pierce all over with fork. Chill until ready to use.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frische Dunkle Süßkirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Dunkle Süßkirschen, Entkernt Und Halbiert
12
Remove pan from oven. Top apples with pastry; tuck in edges. Return to oven; bake until pastry is golden, about 20 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
13
Transfer pan to rack. Cool tart completely in pan, about 3 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
14
Place platter atop pan. Hold platter and pan and invert; tart will fall out onto platter.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
15
Cut into wedges and serve.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
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