Gingerbread Butter

Gingerbread Butter
You can never have too many dessert recipes, so give Gingerbread Butter a try. Watching your figure? This gluten free, primal, and vegetarian recipe has 382 calories, 1g of protein, and 37g of fat per serving. This recipe serves 6. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up butter, honey, ground cloves, and a few other things to make it today. It is perfect for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 6 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Spread pecans on a sheet pan, and bake 6 to 7 minutes or until toasted. Cool.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
3
Process pecans in a food processor until coarsely ground.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
4
Add butter and next 4 ingredients; pulse until blended. Cover and chill until ready to serve.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
5
Remove from refrigerator about 30 minutes before serving.
SchwierigkeitEinfach
Fertig in6 m.
Portion6
Gesundheits-Score1
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