Gingerbread Cookies with Royal Icing might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 24. One serving contains 232 calories, 2g of protein, and 6g of fat. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of brown sugar, flour, confectioners' sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It will be a hit at your Christmas event. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours and 30 minutes.
Anweisungen
1
In a medium bowl, whisk the flour with the baking soda, ginger, cinnamon, allspice, cloves and salt. In a large bowl, using a handheld electric mixer, beat the butter with the shortening and brown sugar at medium speed until light and fluffy, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Schulter
Tassen Gehackte Datteln (ca.
10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
Zusätzliche Schlagsahne, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Add the molasses and egg to the butter mixture and beat until smooth. At low speed, beat in the dry ingredients until combined. Scrape the dough onto a large sheet of plastic wrap and pat it into a disk. Refrigerate until very cold and firm, at least 4 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Tassen Weizenmehl
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Paket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
3
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Position the racks in the upper and lower thirds of the oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Cut the dough in half; work with one piece at a time and keep the other refrigerated. On a lightly floured surface, roll out the dough 3/8 inch thick. Flour 3-inch cookie cutters to discourage the dough from sticking. Stamp out cookies as close together as possible and transfer them to baking sheets. Gather the scraps, pat them into a disk and refrigerate until firm.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bonbons Mit Wassermelonengeschmack
Sautierte Garnelen
6
Bake the cookies for about 16 minutes, or until the edges are lightly browned; shift the pans from front to back and top to bottom halfway through baking.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
Let the cookies cool on the sheets for 10 minutes, then transfer them to wire racks to cool. Repeat with the remaining dough and scraps.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
8
In a large bowl, whisk the confectioners' sugar with the egg whites until moistened.
Add the water and whisk until smooth. Decorate the cooled cookies with the icing, using a pastry bag with a small plain tip or using an offset spatula.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)