Gingerbread Pear Cake requires roughly 1 hour from start to finish. One portion of this dish contains roughly 3g of protein, 9g of fat, and a total of 348 calories. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. If you have gingerbread cake mix, butter, corn syrup, and a few other ingredients on hand, you can make it. It will be a hit at your Christmas event.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix the melted butter, corn syrup, and brown sugar in a 9-inch round cake pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Schulter
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
3
Slice pear halves in half lengthwise.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In Sirup
4
Place a pecan in the center of each pear quarter.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Birnenhälften In Sirup
5
Place pears cut side down in the cake pan, arranging them like spokes radiating from the center of the pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
6
Sprinkle any remaining pecans around the pears.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Birnenhälften In Sirup
7
Prepare the cake mix according to package directions, and pour over the pears and pecans in the cake pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Birnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
8
Bake 40 minutes in the preheated oven, or until a knife inserted in the center comes out clean. Cool slightly before turning out onto a serving dish.