If $2.3 per serving falls in your budget, Gingerbread Puddings with Candied Apples might be an outstanding vegetarian recipe to try. This recipe makes 8 servings with 831 calories, 11g of protein, and 21g of fat each. Head to the store and pick up water, golden brown sugar, long pieces ginger, and a few other things to make it today. It is perfect for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Combine all ingredients in large pot. Bring to boil over high heat, stirring until sugar dissolves. Reduce heat to medium and simmer until apples are soft and translucent and cider coats apples thickly, stirring occasionally, about 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
2 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Ahornsirup
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
GOYA® Tiefkühlerbsen, Aufgetaut
2
Transfer to bowl and cool. DO AHEAD Can be made 1 week ahead. Cover and chill. Bring to room temperature before serving. Preheat oven to 177°. Butter 9x9x2-inch metal baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
3
Whisk first 7 ingredients in medium bowl to blend. Using electric mixer, beat butter in large bowl until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Add brown sugar and egg and beat until blended. Beat in molasses, then flour mixture. Using rubber spatula, stir in 1/2 cup boiling water.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
4 Tassen Weizenmehl
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Tasse Weiße Perlgraupen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
5
Transfer batter to prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
6
Bake gingerbread until tester inserted into center comes out clean, about 40 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Transfer pan to rack and cool gingerbread completely in pan. DO AHEAD Can be made 1 day ahead. Cover pan with foil; let stand at room temperature. Preheat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
8
Combine milk, fresh ginger, and peppercorns in heavy medium saucepan; bring to simmer.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer Ingwer
Kräuterbündel Aus Frischem Koriander, Majoran Oder Oregano Und Thymian
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
9
Remove from heat.
10
Whisk eggs, sugar, vanilla, ground ginger, and salt in medium bowl to blend. Gradually whisk hot milk mixture into egg mixture. Strain custard into medium bowl; discard solids in strainer.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Getrockneter Senf
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
11
Cut enough gingerbread into 1/2-inch cubes to measure 5 1/3 cups (reserve any remaining gingerbread for another use). Divide gingerbread cubes among eight 3/4-cup custard cups or ramekins.
Zutaten, die Sie benötigen
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
12
Pour custard over gingerbread in each cup, dividing equally.
Zutaten, die Sie benötigen
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
13
Let stand 15 minutes to allow gingerbread to absorb some custard.
Zutaten, die Sie benötigen
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
14
Place cups in roasting pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rotkohl, Fein Geschnitten
15
Pour enough hot water into pan to come halfway up sides of cups. Cover pan with foil.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
Geschnittene Tomaten, Optional
16
Bake puddings until set, about 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
17
Remove from water bath.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
18
Serve puddings warm or at room temperature, topped with candied apple garnish and ice cream.