Gingerbread Scones

Gingerbread Scones
Gingerbread Scones is a vegetarian morn meal. This recipe makes 12 servings with 244 calories, 4g of protein, and 8g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. Head to the store and pick up water, brown sugar, table salt, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 35 minutes.

Anweisungen

1
Place oven rack in the middle and preheat oven to 375 F/190 C.In the bowl of the food processor, add the all-purpose flour, whole wheat flour, brown sugar, baking powder, baking soda, ground ginger, cinnamon, nutmeg, cloves, and salt. Pulse a few times.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Schnell Aufgehende Hefe1 Teelöffel Schnell Aufgehende Hefe
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
1/4 Tasse Getrockneter Senf1/4 Tasse Getrockneter Senf
1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Add the cold butter pieces and pulse about 12 to 15 times until the mixture resembles coarse crumbs.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
3
Pour into the mixing bowl and stir in currants and crystallized ginger. Make a well in the center of the mixture.In the small bowl, stir together the egg, whipping cream and molasses, then add all at once to flour mixture. Using a fork, stir until ingredients are combined. (If some flour remains on the bottom, wet your hands slightly and mash it all together, then clean and dry your hands.)Turn dough onto a lightly floured surface. Knead gently for just a few strokes, then divide dough in half. Lightly pat or roll each dough portion to a 5- to 5-1/2-inch circle, 3/4-inch thick.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
KorintheKorinthe
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
4
Cut each circle into 6 wedges.
5
Place wedges about 2 inches apart on the parchment-lined baking sheet. In a small bowl, combine egg white and water.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
6
Brush tops of scones with egg white mixture and sprinkle with sugar, if desired. (We like the crunchy sugary top.)
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
7
Bake in the preheated oven 12 to 15 minutes, or until a wood toothpick inserted into a crack in top of scones comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
8
Serve warm or at room temperature. Makes 12 scones.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in35 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
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