Gingerbread Scones

Gingerbread Scones
Gingerbread Scones is a vegetarian morn meal. This recipe makes 12 servings with 244 calories, 4g of protein, and 8g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. Head to the store and pick up water, brown sugar, table salt, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 35 minutes.

Anweisungen

1
Place oven rack in the middle and preheat oven to 375 F/190 C.In the bowl of the food processor, add the all-purpose flour, whole wheat flour, brown sugar, baking powder, baking soda, ground ginger, cinnamon, nutmeg, cloves, and salt. Pulse a few times.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Schnell Aufgehende Hefe1 Teelöffel Schnell Aufgehende Hefe
1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
1/4 Tasse Getrockneter Senf1/4 Tasse Getrockneter Senf
SchulterSchulter
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
2
Add the cold butter pieces and pulse about 12 to 15 times until the mixture resembles coarse crumbs.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisches ScrappleFrisches Scrapple
3
Pour into the mixing bowl and stir in currants and crystallized ginger. Make a well in the center of the mixture.In the small bowl, stir together the egg, whipping cream and molasses, then add all at once to flour mixture. Using a fork, stir until ingredients are combined. (If some flour remains on the bottom, wet your hands slightly and mash it all together, then clean and dry your hands.)Turn dough onto a lightly floured surface. Knead gently for just a few strokes, then divide dough in half. Lightly pat or roll each dough portion to a 5- to 5-1/2-inch circle, 3/4-inch thick.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
KorintheKorinthe
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Wie M&MsWie M&Ms
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
4
Cut each circle into 6 wedges.
5
Place wedges about 2 inches apart on the parchment-lined baking sheet. In a small bowl, combine egg white and water.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
6
Brush tops of scones with egg white mixture and sprinkle with sugar, if desired. (We like the crunchy sugary top.)
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
7
Bake in the preheated oven 12 to 15 minutes, or until a wood toothpick inserted into a crack in top of scones comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
8
Serve warm or at room temperature. Makes 12 scones.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in35 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
Magazin