Gingerbread Scones

Gingerbread Scones
Gingerbread Scones is a vegetarian morn meal. This recipe makes 12 servings with 244 calories, 4g of protein, and 8g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. Head to the store and pick up water, brown sugar, table salt, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 35 minutes.

Anweisungen

1
Place oven rack in the middle and preheat oven to 375 F/190 C.In the bowl of the food processor, add the all-purpose flour, whole wheat flour, brown sugar, baking powder, baking soda, ground ginger, cinnamon, nutmeg, cloves, and salt. Pulse a few times.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Schnell Aufgehende Hefe1 Teelöffel Schnell Aufgehende Hefe
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Ingwer-PulverIngwer-Pulver
Paket Milk DudsPaket Milk Duds
ReispapierReispapier
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
2
Add the cold butter pieces and pulse about 12 to 15 times until the mixture resembles coarse crumbs.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
3
Pour into the mixing bowl and stir in currants and crystallized ginger. Make a well in the center of the mixture.In the small bowl, stir together the egg, whipping cream and molasses, then add all at once to flour mixture. Using a fork, stir until ingredients are combined. (If some flour remains on the bottom, wet your hands slightly and mash it all together, then clean and dry your hands.)Turn dough onto a lightly floured surface. Knead gently for just a few strokes, then divide dough in half. Lightly pat or roll each dough portion to a 5- to 5-1/2-inch circle, 3/4-inch thick.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
KorintheKorinthe
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Im Laden Gekaufter Fertiger PizzateigIm Laden Gekaufter Fertiger Pizzateig
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
4
Cut each circle into 6 wedges.
5
Place wedges about 2 inches apart on the parchment-lined baking sheet. In a small bowl, combine egg white and water.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Dick Geschnittener Geräucherter Speck, GewürfeltDick Geschnittener Geräucherter Speck, Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
6
Brush tops of scones with egg white mixture and sprinkle with sugar, if desired. (We like the crunchy sugary top.)
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
7
Bake in the preheated oven 12 to 15 minutes, or until a wood toothpick inserted into a crack in top of scones comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
8
Serve warm or at room temperature. Makes 12 scones.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in35 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
Magazin