The recipe Hungarian Chocolate Mousse Cake Bars could satisfy your Eastern European craving in around 5 hours. This recipe serves 30. One serving contains 163 calories, 2g of protein, and 11g of fat. If you have sugar, fine-quality bittersweet chocolate, vanilla, and a few other ingredients on hand, you can make it. It works well as a very budget friendly dessert for valentin day.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177° and butter 2 (15- by 10- by 1-inch) baking pans. Line bottom and sides of each pan with a large sheet of wax paper and butter paper. Dust pans with flour, knocking out excess.
Melt chocolate in a double boiler or a small metal bowl set over a small saucepan of barely simmering water, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Remove from heat. Beat together butter and 1/2 cup sugar in a large bowl with an electric mixer until light and fluffy and beat in yolks, 1 at a time, beating well after each addition. Beat in chocolate. Sift in flour, cocoa, and salt and beat on low speed until combined well.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
1 Tasse Gehackte Zwiebel
Reispapier
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte Kirschen
4
Beat egg whites with cream of tartar in another bowl with clean beaters until they hold soft peaks, then add remaining 1/4 cup sugar, beating until whites just hold stiff peaks. Stir one fourth of whites into batter to lighten and fold in remaining whites gently but thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
5
Divide batter between pans (about 2 1/4 cups per pan) and carefully spread evenly. (
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Layers will be thin.)
7
Bake in upper and lower thirds of oven, switching position of pans halfway through baking, until cake is set and firm to touch, 14 to 18 minutes total. Cool layers in pans on racks 10 minutes before inverting racks over pans and flipping layers onto them.
Bring cream just to a boil and slowly pour over chocolate in a bowl. Stir until smooth and pour over plain cake layer, spreading to coat top evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
2
Let stand in a cool place until set, about 1 hour.
1
Bring cream just to a boil and slowly pour over chocolate in a large metal bowl. Stir until smooth and set bowl in an ice bath. Stir occasionally until cold.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Spritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
2
Remove from ice bath and beat with an electric mixer until mousse just holds soft peaks. (If mousse becomes grainy, melt over a saucepan of barely simmering water and repeat chilling and whipping.) Quickly spread evenly over jam layer (mousse will stiffen as it stands) and chill while making whipped-cream filling.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-Pfeffer
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Spritzer Wermut
Marmelade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
1
Sprinkle gelatin over water in a small metal bowl and let soften 1 minute. Put bowl over a small saucepan of boiling water and heat, stirring occasionally, until gelatin is dissolved.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte Kirschen
2
Remove pan from heat but keep bowl on pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Beat cream, confectioners sugar, and vanilla with an electric mixer until it holds a soft shape and beat in warm gelatin mixture. Continue beating until cream just holds stiff peaks, then spread evenly over top of mousse-coated layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
Zwergbonbons
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
Arbol-Pfeffer
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1
Cut glazed layer lengthwise into thirds and crosswise into tenths and reassemble bars on top of cream filling. Chill cake, uncovered, until glaze is firm, about 1 hour, then cover with plastic wrap and chill until ready to serve. Just before serving, cut cake with a large knife, wiping it off with a hot damp cloth between cuts.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
1 Gelbe Fruchtrolle
1
Cake can be kept, covered and chilled, up to 3 days.