Individual Carolina Peach Tarte Tatins with Lemon Ice Cream

Individual Carolina Peach Tarte Tatins with Lemon Ice Cream
Need a vegetarian dessert? Individual Carolina Peach Tarte Tatins with Lemon Ice Cream could be a great recipe to try. This recipe serves 8. One serving contains 546 calories, 6g of protein, and 33g of fat. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Summer. A mixture of water, peaches, puff pastry, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Combine 1 cup plus 2 tablespoons sugarand 1/4 cup water in heavy mediumsaucepan. Bring to simmer over mediumheat, stirring until sugar dissolves. Increaseheat and boil without stirring until syrupis deep amber, occasionally brushingdown pan sides with wet pastry brush andswirling pan, about 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck PinselGebäck Pinsel
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2
Removefrom heat.
3
Add butter and allow to melt(mixture will bubble vigorously). Stir overlow heat until any caramel bits dissolve.Immediately divide caramel evenly amongeight 3/4-cup custard cups; cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
Karamell-bitsKaramell-bits
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
2 Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten2 Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
4
Place 1 peach half, cut side up, atopcaramel in each custard cup. DO AHEAD:Can be prepared 2 hours ahead.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten2 Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut
5
Let standat room temperature.
6
Preheat oven to 204°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
Place 1 puffpastry sheet on lightly floured surface.Using extra 3/4-cup custard cup as template,place cup upside down on puff pastrysheet. Using small sharp knife, cut aroundcup, forming dough round.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten2 Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
8
Cut 3 moredough rounds from same puff pastry sheet.Repeat with second puff pastry sheet,making 8 rounds total.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Ananas, Geschält Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten (ca.1/4 Tasse Ananas, Geschält Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten (ca.
9
Place 1 dough roundatop peach in each custard cup, tuckingedges of dough around peach in each cup.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten2 Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut
10
Brush dough with egg glaze; sprinklelightly with sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
11
Bake tarte Tatins until pastry is puffedand deep golden, about 25 minutes. Usingoven mitts to protect hands, invert 1 tarte
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
12
Tatin onto each of 8 plates.
13
Let stand untiltarte Tatins cool slightly, 10 to 15 minutes.
14
Place scoop of Lemon Ice Cream alongsideeach and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
Neapolitanisches Eis (Blockkarton)Neapolitanisches Eis (Blockkarton)
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
AnlässeSommer
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