Individual Carolina Peach Tarte Tatins with Lemon Ice Cream

Individual Carolina Peach Tarte Tatins with Lemon Ice Cream
Need a vegetarian dessert? Individual Carolina Peach Tarte Tatins with Lemon Ice Cream could be a great recipe to try. This recipe serves 8. One serving contains 546 calories, 6g of protein, and 33g of fat. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Summer. A mixture of water, peaches, puff pastry, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Combine 1 cup plus 2 tablespoons sugarand 1/4 cup water in heavy mediumsaucepan. Bring to simmer over mediumheat, stirring until sugar dissolves. Increaseheat and boil without stirring until syrupis deep amber, occasionally brushingdown pan sides with wet pastry brush andswirling pan, about 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck PinselGebäck Pinsel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
2
Removefrom heat.
3
Add butter and allow to melt(mixture will bubble vigorously). Stir overlow heat until any caramel bits dissolve.Immediately divide caramel evenly amongeight 3/4-cup custard cups; cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
Karamell-bitsKaramell-bits
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
4
Place 1 peach half, cut side up, atopcaramel in each custard cup. DO AHEAD:Can be prepared 2 hours ahead.
Zutaten, die Sie benötigen
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut
5
Let standat room temperature.
6
Preheat oven to 204°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Place 1 puffpastry sheet on lightly floured surface.Using extra 3/4-cup custard cup as template,place cup upside down on puff pastrysheet. Using small sharp knife, cut aroundcup, forming dough round.
Zutaten, die Sie benötigen
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
8
Cut 3 moredough rounds from same puff pastry sheet.Repeat with second puff pastry sheet,making 8 rounds total.
Zutaten, die Sie benötigen
Münsterkäse, HalbiertMünsterkäse, Halbiert
9
Place 1 dough roundatop peach in each custard cup, tuckingedges of dough around peach in each cup.
Zutaten, die Sie benötigen
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut
10
Brush dough with egg glaze; sprinklelightly with sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
11
Bake tarte Tatins until pastry is puffedand deep golden, about 25 minutes. Usingoven mitts to protect hands, invert 1 tarte
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
12
Tatin onto each of 8 plates.
13
Let stand untiltarte Tatins cool slightly, 10 to 15 minutes.
14
Place scoop of Lemon Ice Cream alongsideeach and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
AnlässeSommer
Magazin