Lamb Stew with Lemon and Figs

Lamb Stew with Lemon and Figs
You can never have too many main course recipes, so give Lamb Stew with Lemon and Figs a try. Watching your figure? This gluten free and primal recipe has 358 calories, 32g of protein, and 12g of fat per serving. This recipe serves 6. This recipe covers 25% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of canned tomatoes, olive oil, garlic cloves, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. To use up the dried figs you could follow this main course with the Fig & Cacao Nib Ice Cream as a dessert. Autumn will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Set strainer lined with double layer of cheesecloth over medium bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliches WasserZusätzliches Wasser
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulenMit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Place yogurt in strainer; cover and chill 3 to 5 hours to drain.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Erdbeerjoghurt1/4 Tasse Erdbeerjoghurt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulenMit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
3
Transfer yogurt to small bowl. Stir in mint; season with salt and pepper. (Can be made 1 day ahead. Chill.)
Zutaten, die Sie benötigen
NY Strip Steaks, Mit Knochen, Falls GewünschtNY Strip Steaks, Mit Knochen, Falls Gewünscht
1/4 Tasse Erdbeerjoghurt1/4 Tasse Erdbeerjoghurt
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Place 1/2 cup warm water and saffron in small bowl; let stand at least 20 minutes to infuse.
Zutaten, die Sie benötigen
SafientalSafiental
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Sprinkle lamb with salt and pepper.
Zutaten, die Sie benötigen
NY Strip Steaks, Mit Knochen, Falls GewünschtNY Strip Steaks, Mit Knochen, Falls Gewünscht
Geschälte Erbsen, OptionalGeschälte Erbsen, Optional
6
Heat 2 tablespoons oil in heavy large pot over medium-high heat. Working in batches, cook lamb until brown on all sides, adding more oil as needed, about 5 minutes per batch.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschälte Erbsen, OptionalGeschälte Erbsen, Optional
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten
7
Transfer lamb to large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschälte Erbsen, OptionalGeschälte Erbsen, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
8
Pour all but 1 tablespoon fat from pot (or add 1 tablespoon oil if dry); heat pot over medium heat.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten
9
Add onions; sprinkle with salt and pepper. Sauté until beginning to brown, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
NY Strip Steaks, Mit Knochen, Falls GewünschtNY Strip Steaks, Mit Knochen, Falls Gewünscht
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
10
Add lemon, garlic, ginger, cinnamon, and cayenne. Stir 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
1 2,5 Cm Dicke Scheibe Pancetta, Fein Gehackt1 2,5 Cm Dicke Scheibe Pancetta, Fein Gehackt
Gefrorene Vegetarische FleischkrümelGefrorene Vegetarische Fleischkrümel
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
11
Add saffron mixture; stir, scraping up browned bits.
Zutaten, die Sie benötigen
SafientalSafiental
12
Add tomatoes with juice, figs, and lamb with any juices to pot. Stir to coat.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomaten Im SaftTomaten Im Saft
1 (8 Unzen) Glas Honig1 (8 Unzen) Glas Honig
Geschälte Erbsen, OptionalGeschälte Erbsen, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten
13
Add 2 1/2 cups broth.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Schlagsahne, OptionalZusätzliche Schlagsahne, Optional
14
Bring stew to boil. Reduce heat to medium-low, then cover with lid slightly ajar and simmer until meat is tender, stirring occasionally and adding more broth by 1/4 cupfuls as needed if dry, about 1 1/2 hours. Season to taste with salt and pepper. (Can be made 2 days ahead. Cool slightly. Refrigerate uncovered until cold, then cover and chill.)
Zutaten, die Sie benötigen
NY Strip Steaks, Mit Knochen, Falls GewünschtNY Strip Steaks, Mit Knochen, Falls Gewünscht
Zusätzliche Schlagsahne, OptionalZusätzliche Schlagsahne, Optional
2 Mittelgroße Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten2 Mittelgroße Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
12 Kleine Pastinaken, Gewaschen Und Gründlich Geschält12 Kleine Pastinaken, Gewaschen Und Gründlich Geschält
15
Bring stew to simmer, thinning with more chicken broth if necessary. Divide stew among 6 plates; top each serving with dollop of minted yogurt.
Zutaten, die Sie benötigen
Zucchini, In 2,5 Cm Große Würfel GeschnittenZucchini, In 2,5 Cm Große Würfel Geschnitten
1/4 Tasse Erdbeerjoghurt1/4 Tasse Erdbeerjoghurt
12 Kleine Pastinaken, Gewaschen Und Gründlich Geschält12 Kleine Pastinaken, Gewaschen Und Gründlich Geschält
16
Place wedge of Crispy Noodle Cake alongside each and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
Rezept PizzocheriRezept Pizzocheri
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score55
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