You can never have too many main course recipes, so give Lamb Stew with Lemon and Figs a try. Watching your figure? This gluten free and primal recipe has 358 calories, 32g of protein, and 12g of fat per serving. This recipe serves 6. This recipe covers 25% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of canned tomatoes, olive oil, garlic cloves, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. To use up the dried figs you could follow this main course with the Fig & Cacao Nib Ice Cream as a dessert. Autumn will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Set strainer lined with double layer of cheesecloth over medium bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliches Wasser
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Heat 2 tablespoons oil in heavy large pot over medium-high heat. Working in batches, cook lamb until brown on all sides, adding more oil as needed, about 5 minutes per batch.
Pour all but 1 tablespoon fat from pot (or add 1 tablespoon oil if dry); heat pot over medium heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schweinefettrücken
9
Add onions; sprinkle with salt and pepper. Sauté until beginning to brown, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Peperoncini Zum Garnieren
Frische Mehltortillas Zum Servieren
10
Add lemon, garlic, ginger, cinnamon, and cayenne. Stir 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
1 2,5 Cm Dicke Scheibe Pancetta, Fein Gehackt
1 Teelöffel Scharfes Paprikapulver, Wenn Möglich Geräuchert
Zusätzliche Schlagsahne, Optional
Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
11
Add saffron mixture; stir, scraping up browned bits.
Zutaten, die Sie benötigen
Safiental
12
Add tomatoes with juice, figs, and lamb with any juices to pot. Stir to coat.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomaten Im Saft
1 (8 Unzen) Glas Honig
Geschälte Erbsen, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schweinefettrücken
13
Add 2 1/2 cups broth.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Schlagsahne, Optional
14
Bring stew to boil. Reduce heat to medium-low, then cover with lid slightly ajar and simmer until meat is tender, stirring occasionally and adding more broth by 1/4 cupfuls as needed if dry, about 1 1/2 hours. Season to taste with salt and pepper. (Can be made 2 days ahead. Cool slightly. Refrigerate uncovered until cold, then cover and chill.)
Zutaten, die Sie benötigen
Peperoncini Zum Garnieren
Zusätzliche Schlagsahne, Optional
2 Mittelgroße Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
12 Kleine Pastinaken, Gewaschen Und Gründlich Geschält
15
Bring stew to simmer, thinning with more chicken broth if necessary. Divide stew among 6 plates; top each serving with dollop of minted yogurt.
Zutaten, die Sie benötigen
Zucchini, In 2,5 Cm Große Würfel Geschnitten
2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft
12 Kleine Pastinaken, Gewaschen Und Gründlich Geschält
16
Place wedge of Crispy Noodle Cake alongside each and serve.