Lemon Chiffon Cake

Lemon Chiffon Cake
Lemon Chiffon Cake might be a good recipe to expand your dessert recipe box. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 7g of protein, 23g of fat, and a total of 451 calories. This recipe serves 10. A mixture of heavy whipping cream, salt, lemon pie filling, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours. If you like this recipe, you might also like recipes such as Meyer Lemon and Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, Lemon Chiffon Cake, and Lemon Chiffon Cake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
In a large bowl, combine flour, baking powder, salt, and 1/2 cup sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Add oil, egg yolks, water and lemon rind. Beat with an electric mixer until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
In a small bowl, beat egg whites and cream of tartar until peaks form. Gradually add 3/4 cup sugar, and beat until very stiff and shiny peaks form. Fold 1/3 of the whites into the batter, then quickly fold in remaining whites until no streaks remain. Turn batter into ungreased 10-inch tube pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 60 minutes or until a toothpick inserted in the center comes out clean. Invert cake and cool completely in pan. When cool, loosen edges and shake pan to remove cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Grober Roter ZuckerGrober Roter Zucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
To Make Filling: Beat cream to stiff peaks. Fold in lemon filling. Chill until stiff.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
7
To Assemble Cake: Slice cake horizontally into 3 equal layers. Fill layers with 1/3 cup of filling.
8
Spread remaining filling on top layer. Decorate with lemon slices.
Zutaten, die Sie benötigen
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs
Portion10
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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