Lemon Chiffon Cake might be a good recipe to expand your dessert recipe box. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 7g of protein, 23g of fat, and a total of 451 calories. This recipe serves 10. A mixture of heavy whipping cream, salt, lemon pie filling, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours. If you like this recipe, you might also like recipes such as Meyer Lemon and Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, Lemon Chiffon Cake, and Lemon Chiffon Cake.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
In a large bowl, combine flour, baking powder, salt, and 1/2 cup sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Add oil, egg yolks, water and lemon rind. Beat with an electric mixer until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
In a small bowl, beat egg whites and cream of tartar until peaks form. Gradually add 3/4 cup sugar, and beat until very stiff and shiny peaks form. Fold 1/3 of the whites into the batter, then quickly fold in remaining whites until no streaks remain. Turn batter into ungreased 10-inch tube pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Geschnittene Tomaten, Optional
5
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 60 minutes or until a toothpick inserted in the center comes out clean. Invert cake and cool completely in pan. When cool, loosen edges and shake pan to remove cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
6
To Make Filling: Beat cream to stiff peaks. Fold in lemon filling. Chill until stiff.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
7
To Assemble Cake: Slice cake horizontally into 3 equal layers. Fill layers with 1/3 cup of filling.
8
Spread remaining filling on top layer. Decorate with lemon slices.