Linda Sue's Chocolate Cake (Vegan)

Linda Sue's Chocolate Cake (Vegan)
Linda Sue's Chocolate Cake (Vegan) might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains around 3g of protein, 8g of fat, and a total of 268 calories. This recipe serves 15. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be delicious and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes about 40 minutes. If you have cocoa powder, canolan oil, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. It is a good option if you're following a vegan diet.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9x13-inch baking dish.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Whisk flour, sugar, cocoa powder, and baking soda together in a bowl; add water, canola oil, and vinegar.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Chipotle-Pfeffer, Grob GehacktChipotle-Pfeffer, Grob Gehackt
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder ProsciuttoDünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Mix until batter is smooth.
4
Pour batter into prepared baking dish.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
5
Bake in the preheated oven until a toothpick inserted in the center of the cake comes out clean, about 30 minutes. Cool in the pan before slicing.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in40 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
Magazin