Mexican Chocolate Pound Cake

Mexican Chocolate Pound Cake
Mexican Chocolate Pound Cake might be just the Mexican recipe you are searching for. This recipe serves 16. This recipe covers 19% of your daily requirements of vitamins and minerals. This dessert has 545 calories, 12g of protein, and 36g of fat per serving. A mixture of flour, salt, granulated sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours and 14 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Microwave chocolate baking squares in a microwave-safe bowl at HIGH 1 minute and 15 seconds or until chocolate is melted and smooth, stirring at 15-second intervals. Beat butter at medium speed with a heavy-duty electric stand mixer 2 minutes or until creamy. Gradually add granulated sugar, beating 5 to 7 minutes or until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach WunschRed Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemahlener Zimt, Frisch Geriebene Muskatnuss Und Gemahlene Nelken, GemischtGemahlener Zimt, Frisch Geriebene Muskatnuss Und Gemahlene Nelken, Gemischt
Gemüsemischung Aus KalifornienGemüsemischung Aus Kalifornien
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
3
Add eggs, 1 at a time, beating just until yellow disappears after each addition. Stir in melted chocolate, chocolate syrup, and vanilla until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Fettarmer Schokoladen-Frozen-Joghurt2 Tassen Fettarmer Schokoladen-Frozen-Joghurt
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Weiße Zuckerglasur, OptionalWeiße Zuckerglasur, Optional
(Keebler)(Keebler)
4
Combine flour and next 3 ingredients; add to butter mixture alternately with buttermilk, beginning and ending with flour mixture. Beat at low speed just until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
5
Pour batter into a greased and floured 10-inch (14-cup) tube pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
6
Bake at 325 for 1 hour and 10 minutes or until a long wooden pick inserted in center of cake comes out clean. Cool in pan on a wire rack 10 to 15 minutes; remove from pan to wire rack, and let cool completely (about 1 hour and 30 minutes).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und HalbiertOrangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
7
Sprinkle with powdered sugar, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
8
Serve with Mexican Chocolate Sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutterkekse, Grob GehacktErdnussbutterkekse, Grob Gehackt
9
Garnish, if desired.
10
*2 (4-oz.) packages Mexican chocolate, chopped, may be substituted. Omit ground cinnamon.
Zutaten, die Sie benötigen
Gemahlener ZimtGemahlener Zimt
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
11
Note: We tested with Nestle Abuelita Marqueta Mexican chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform

Empfohlener Wein: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Mexican can be paired with Pinot Noir, Riesling, and Sparkling rosé. Acidic white wines like riesling or low-tannin reds like pinot noir can work well with Mexican dishes. Sparkling rosé is a safe pairing too. You could try Sandhi Sanford and Benedict Pinot Noir. Reviewers quite like it with a 4.7 out of 5 star rating and a price of about 65 dollars per bottle.
Sandhi Sanford und Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford und Benedict Pinot Noir
Die einzigartige Mischung hat Schichten von Wildkirsche, Lakritz, schwarzem Pfeffer und Zimt. Die blasse rubinrote Farbe und die seidigen Tannine zeigen uns, wie majestätisch dieser Ort ist.
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 14 m.
Portion16
Gesundheits-Score11
Magazin