This recipe serves 9. Watching your figure? This vegetarian recipe has 680 calories, 7g of protein, and 39g of fat per serving. 1 person found this recipe to be yummy and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. Head to the store and pick up eggs, lemon zest, cinnamon, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Make the Cake: Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Spray a 9-inch square baking pan with vegetable cooking spray. In a large bowl, combine the flour with the ground ginger, cinnamon, baking soda and salt. In a medium bowl, whisk the canola oil with the brown sugar, molasses, honey, eggs and lemon zest until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Dünn Geschnittener Pancetta, In 1/4-Zoll-Stücke Gehackt
Ingwer-Pulver
Lila Hülsenerbsen
Paket Milk Duds
1 Mittelgroße Spanische Zwiebel, In Kleine Würfel Geschnitten
Silberne Nonpareilles
Reispapier
4 Tassen Weizenmehl
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
3
Whisk the wet ingredients into the dry ingredients until combined.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
4
Whisk in the boiling water. Scrape the batter into the prepared pan and bake for about 1 hour and 10 minutes, until a cake tester inserted in the center of the cake comes out clean. Set the pan on a rack and let the cake cool completely, about 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
5
Meanwhile, Make the Orange Confit: In a medium saucepan, combine the strips of orange zest with the water and sugar. Bring to a boil and cook over high heat until syrupy and the orange zest is soft, about 30 minutes. Using a slotted spoon, transfer the orange confit to a plate; discard the syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenschale
4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
Zitronenschalenstreifen
2 Dosen Birnenhälften In Sirup
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Ball® Oder Kerr® Pint Mit Deckel Und Bändern
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
6
Make the Mascarpone Cream: In a large bowl, using an electric mixer at medium speed, beat the mascarpone with the cream, orange zest, confectioners' sugar and salt until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons
Orangenschale
Mascarpone
Sonnentomaten Nicht
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Peachie-O's Süßigkeiten
7
Cut the molasses-gingerbread cake into squares and transfer to plates. Dollop the mascarpone cream on top, garnish with the orange confit and serve.