Mom's Chocolate Cake

Mom's Chocolate Cake
Mom's Chocolate Cake might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 472 calories, 7g of protein, and 17g of fat per serving. This recipe serves 8. A mixture of butter, chocolate, eggs, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Butter and flour two 8-by-1 1/2-inch round cake pans. Line the bottoms with wax paper. In a medium bowl, sift together the flour, baking powder, baking soda and salt; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
In a medium saucepan, combine the sugar with 2 cups of water. Bring to a boil over high heat and stir until the sugar dissolves; then pour into a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Add the chocolate and butter and let sit, stirring occasionally, until melted and slightly cooled. Stir in the vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
5
Beat the eggs into the chocolate mixture at medium speed until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
6
Add the dry ingredients all at once and beat at medium speed until smooth. Divide the batter evenly between the prepared pans and bake for about 25 minutes, or until the top springs back when pressed lightly and a cake tester comes out clean. Cool the cakes in their pans for about 25 minutes, then invert onto a rack to cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Set one cake, right-side up, on a serving platter. Using a metal spatula, spread one-third of the Chocolate Frosting evenly over the cake. Top with the second cake and frost the top and sides with the remaining frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
1 (3-oz) Packung Instant-Schokoladenpuddingmischung1 (3-oz) Packung Instant-Schokoladenpuddingmischung
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score3
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