Orange-Cardamom Cupcakes with Vanilla Frosting

Orange-Cardamom Cupcakes with Vanilla Frosting
Orange-Cardamom Cupcakes with Vanilla Frosting might be just the American recipe you are searching for. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 33 servings with 303 calories, 5g of protein, and 14g of fat each. A mixture of sugar, eggs, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It works best as a dessert, and is done in approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Position 1 rack in top third and 1 rack in bottom third of oven and preheat to 163°. Lightly spray insides of 33 paper molds with nonstick spray; arrange molds on 2 large rimmed baking sheets.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Sift flour, ground cardamom, baking powder, and salt into large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
KardamompulverKardamompulver
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Whisk eggs, orange peel, vanilla, and orange-flower water in bowl to blend. Using electric mixer, beat butter in another large bowl until fluffy. Gradually add sugar, beating until well blended. Beat in egg mixture in 3 additions. Beat in dry ingredients in 4 additions alternately with buttermilk, scraping bowl occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Orangenblütenwasser (oder Je 1/4 Teelöffel Geriebene Zitronenschale Und Orangenschale)1 Esslöffel Orangenblütenwasser (oder Je 1/4 Teelöffel Geriebene Zitronenschale Und Orangenschale)
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Spoon 1/3 cup batter into each paper mold.
5
Bake cupcakes until puffed and tester inserted into center comes out clean, reversing sheets after 12 minutes, about 25 minutes total (cupcakes may not brown on top).
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
6
Transfer cupcakes to racks; cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
7
Frost orange cupcakes with vanilla frosting. (Can be made ahead. Arrange cupcakes in deep disposable roasting pans. Cover pans with foil. Refrigerate up to 2 days, or store at room temperature 1 day. Bring chilled cupcakes to room temperature before serving.)
Zutaten, die Sie benötigen
50 Rote Mini-M&Ms Oder Glühende Bonbons50 Rote Mini-M&Ms Oder Glühende Bonbons
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
3 Salzstangen3 Salzstangen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rotkohl, Fein GeschnittenRotkohl, Fein Geschnitten
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
8
Decorate cupcakes with mini roses up to 4 hours before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
9
*A flavoring extract sold at liquor stores and in the liquor section or specialty foods section of some supermarkets.
Zutaten, die Sie benötigen
Warmer, Stark Gebrühter KaffeeWarmer, Stark Gebrühter Kaffee
Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)Haselnusslikör (empfohlen: Frangelico)
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion33
Gesundheits-Score1
Magazin