This recipe serves 12. One serving contains 576 calories, 9g of protein, and 41g of fat. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up kumquats, salt, cream, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Combine water and sugar in medium saucepan. Scrape in seeds from vanilla bean; add bean. Stir over medium heat until sugar dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
2
Add kumquats; reduce heat. Simmer until kumquat slices are translucent, about 25 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Kumquats
3
Remove from heat; cool kumquats in syrup. Strain kumquats, reserving syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Kumquats
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
4
Combine kumquats and 1/4 cup syrup in small bowl. Return remaining syrup to same saucepan; boil until reduced to 1 1/4 cups, about 8 minutes. DO AHEAD: Can be made 2 days ahead. Cover separately and chill.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Kumquats
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
1
Position rack in center of oven and preheat to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Combine cookie crumbs and brown sugar in medium bowl; add 6 tablespoons melted butter and stir until crumbs feel moist when pressed together with fingertips, adding remaining 1 tablespoon melted butter if mixture is dry. Press crumb mixture evenly onto bottom and 1 inch up sides of 9-inch-diameter springform pan with 2 3/4-inch-high sides.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Bake crust until set and edges are golden brown, about 20 minutes. Cool crust in pan on rack. Maintain oven temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
4
Wrap 4 layers of heavy-duty foil tightly around outside of pan with crust to make pan waterproof.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
Geschnittene Tomaten, Optional
1
Combine orange juice, 1/4 cup sugar, and orange peel in small saucepan. Bring to boil, stirring until sugar dissolves. Reduce heat. Simmer until mixture is reduced to 3/4 cup, about 10 minutes. Chill until cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
2
Meanwhile, using electric mixer, beat cream cheese and remaining 3/4 cup sugar in large bowl until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Mix in sour cream, flour, and salt. Beat in eggs 1 at a time.
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
5
Pour filling into crust; place springform pan in large roasting pan.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Rotkohl, Fein Geschnitten
6
Pour enough hot water into roasting pan to come halfway up sides of springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Rotkohl, Fein Geschnitten
7
Bake cake until just set in center, about 1 hour 35 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
8
Remove cake from roasting pan; remove foil.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rotkohl, Fein Geschnitten
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
9
Place cake directly in refrigerator and chill overnight. Arrange kumquat slices atop cake, covering completely. DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Tent cake with foil and refrigerate.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Kumquats
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
10
Remove pan sides; place cake on platter.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
11
Cut cake into wedges; drizzle some kumquat syrup over and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Kumquats
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
12
The KUMQUAT SYRUP is perfect with the cake—but don't stop there. It's also yummy drizzled over vanilla or coffee ice cream or in a cup of tea, a glass of club soda, or even a vodka Martini.