Orange-Glazed Strawberry Cupcakes

Orange-Glazed Strawberry Cupcakes
Orange-Glazed Strawberry Cupcakes might be just the dessert you are searching for. One serving contains 220 calories, 2g of protein, and 8g of fat. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. This recipe is typical of American cuisine. It will be a hit at your Mother's Day event. It is a good option if you're following a vegetarian diet. Head to the store and pick up baking powder, confectioners' sugar, sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Make cupcakes: Preheat oven to 191°. Line a 12-cup muffin pan with paper liners. In a bowl, stir together flour, baking powder and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Cream butter and sugar with a mixer on high speed until light and fluffy. Beat in egg and egg white until well combined. With mixer on low, beat in half of flour mixture. Beat in 6 Tbsp. orange juice, then add remaining flour mixture and beat until combined, scraping down sides of bowl as needed. Gently fold in chopped strawberries.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Spoon batter into prepared muffin cups, filling each until almost full.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
4
Bake until a toothpick inserted into center comes out clean, 20 to 22 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
Let cool in pan on a wire rack for at least 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
6
Make glaze: In a small bowl, stir together confectioners' sugar and remaining 2 Tbsp. orange juice until smooth. If glaze is too thick, stir in additional juice, making sure to add only 1 tsp. at a time, until you reach desired consistency. Glaze should be loose enough to spread easily on cupcakes, but not so thin that it drips.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
7
Remove cupcakes from pan and top evenly with glaze.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
8
Let cool completely on rack, about 1 hour.
9
Garnish each cupcake with a strawberry half, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
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