Orange-Glazed Strawberry Cupcakes

Orange-Glazed Strawberry Cupcakes
Orange-Glazed Strawberry Cupcakes might be just the dessert you are searching for. One serving contains 220 calories, 2g of protein, and 8g of fat. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. This recipe is typical of American cuisine. It will be a hit at your Mother's Day event. It is a good option if you're following a vegetarian diet. Head to the store and pick up baking powder, confectioners' sugar, sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Make cupcakes: Preheat oven to 191°. Line a 12-cup muffin pan with paper liners. In a bowl, stir together flour, baking powder and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Cream butter and sugar with a mixer on high speed until light and fluffy. Beat in egg and egg white until well combined. With mixer on low, beat in half of flour mixture. Beat in 6 Tbsp. orange juice, then add remaining flour mixture and beat until combined, scraping down sides of bowl as needed. Gently fold in chopped strawberries.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie Der Neid Der EngelWie Der Neid Der Engel
1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Spoon batter into prepared muffin cups, filling each until almost full.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
4
Bake until a toothpick inserted into center comes out clean, 20 to 22 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Let cool in pan on a wire rack for at least 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Make glaze: In a small bowl, stir together confectioners' sugar and remaining 2 Tbsp. orange juice until smooth. If glaze is too thick, stir in additional juice, making sure to add only 1 tsp. at a time, until you reach desired consistency. Glaze should be loose enough to spread easily on cupcakes, but not so thin that it drips.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Wie Der Neid Der EngelWie Der Neid Der Engel
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
1 Esslöffel Grober Roter Zucker1 Esslöffel Grober Roter Zucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
7
Remove cupcakes from pan and top evenly with glaze.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
8
Let cool completely on rack, about 1 hour.
9
Garnish each cupcake with a strawberry half, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
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