Peanut Butter Cake III

Peanut Butter Cake III
Peanut Butter Cake III is a vegetarian recipe with 15 servings. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 477 calories, 8g of protein, and 17g of fat. Head to the store and pick up baking powder, brown sugar, salt, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 5 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 9x13 inch pan. Sift together the flour, baking powder and salt. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
In a large bowl, cream together the peanut butter, butter and brown sugar until light and fluffy. Beat in the eggs one at a time, then stir in 2 teaspoons vanilla. Beat in the flour mixture alternately with 3/4 cup milk, mixing just until incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-LebensmittelfarbeRote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-Lebensmittelfarbe
2/3 Tasse M&M's Minis2/3 Tasse M&M's Minis
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Bake in the preheated oven for 40 to 50 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean. Allow to cool in pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
To make Peanut Butter Frosting: In a large bowl, cream peanut butter; gradually beat in half of confectioners' sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Rote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-LebensmittelfarbeRote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-Lebensmittelfarbe
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
6
Add remaining confectioners' sugar alternately with 1 cup of milk, beating until smooth enough to spread. Beat in 1 teaspoon vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
7
Spread frosting on top of cake and sprinkle with peanuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Blanchierter KnoblauchBlanchierter Knoblauch
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 5 m.
Portion15
Gesundheits-Score2
Magazin