PHILLY Brownie Cheesecake

PHILLY Brownie Cheesecake
PHILLY Brownie Cheesecake might be just the American recipe you are searching for. One serving contains 1438 calories, 20g of protein, and 91g of fat. This recipe serves 5. If you have brownie mix, knudsen cream, baker's semi-sweet chocolate, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 6 hours and 5 minutes.

Anweisungen

1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Prepare brownie batter as directed on package; pour into 13x9-inch pan sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Bake 25 min. or until top is shiny and center is almost set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4
Meanwhile, beat cream cheese, sugar and vanilla in large bowl with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Add sour cream; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
6
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
7
Pour cream cheese mixture carefully over brownie layer in pan. (Filling will come almost to top of pan.)
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
8
Bake 40 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen sides; cool dessert completely. Refrigerate 4 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
9
Melt chocolate as directed on package; drizzle over cheesecake. Refrigerate 15 min. or until chocolate is firm.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
SchwierigkeitExperte
Fertig in6 hrs, 5 m.
Portion5
Gesundheits-Score3
Magazin