PHILLY Brownie Cheesecake

PHILLY Brownie Cheesecake
PHILLY Brownie Cheesecake might be just the American recipe you are searching for. One serving contains 1438 calories, 20g of protein, and 91g of fat. This recipe serves 5. If you have brownie mix, knudsen cream, baker's semi-sweet chocolate, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 6 hours and 5 minutes.

Anweisungen

1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Prepare brownie batter as directed on package; pour into 13x9-inch pan sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon OptionalEstragon Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Bake 25 min. or until top is shiny and center is almost set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
4
Meanwhile, beat cream cheese, sugar and vanilla in large bowl with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Add sour cream; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
6
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
7
Pour cream cheese mixture carefully over brownie layer in pan. (Filling will come almost to top of pan.)
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Bake 40 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen sides; cool dessert completely. Refrigerate 4 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Melt chocolate as directed on package; drizzle over cheesecake. Refrigerate 15 min. or until chocolate is firm.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
SchwierigkeitExperte
Fertig in6 hrs, 5 m.
Portion5
Gesundheits-Score3
Magazin