One portion of this dish contains approximately 6g of protein, 26g of fat, and a total of 319 calories. This recipe serves 16. If you have philadelphia cream cheese, sugar, almond-flavored liqueur, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 5 hours and 15 minutes. It is a good option if you're following a vegetarian diet.
Anweisungen
1
Preheat oven to 163° if using a silver 9-inch springform pan (or to300 if using a dark nonstick 9-inch springform pan). Finely chop 1 cup of the almonds; mix with graham crumbs and butter. Press firmly onto bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Bake 8 min; cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
3
Beat cream cheese and sugar in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Add eggs, one at a time, beating on low speed after each addition just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
6
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
7
Bake 50 to 55 min. or until center is almost set. Run knife or metal spatula around side of pan to loosen cake; cool before removing side of pan. Refrigerate at least 4 hours or overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Sprinkle with remaining 1/2 cup almonds just before serving. Store any leftover cheesecake in refrigerator.